Yousef Alloufi sparkede tre point i hus for SfB: “Det her var en holdindsats af de store”

Foto: Langeskov IF's Facebookside.
Profilbillede
dato

Lørdag dannede banerne på Ryttervej rammerne for en spændende kamp mellem Svendborg fB og Langeskov IF. Det blev en kamp, hvor Svendborg fB formåede at vinde med et enkelt mål af Yousef Alloufi og sendte Langeskov IF hjem med et 1-0 nederlag.

Efter kampen udtrykte Svendborg fB's træner, Dennis Pedersen, sin glæde og stolthed over holdets præstation til VORES Svendborg. Han roste holdets fantastiske indsats, disciplin og modenhed, især med tanke på holdets unge alder.

“Kæmpe stor glæde og stolthed! Vi formåede at spille en fantastisk flot kamp, med stor disciplin, fight og modenhed som nærmest ikke burde være muligt for så ungt et hold. Vi havde i dag tre U17 spillere der fik seniordebut, og generelt er vi et ungt kuld, der dog på dagen havde 45 årige Tarik Kale med på holdkortet.”

Pedersen fremhævede også holdets defensive organisation og evne til at skabe chancer. Han særligt nævnte Yousef Alloufi for sit sublimt udførte frisparksmål, men Pedersen understregede betydningen af alle spilleres bidrag til sejren og fremhævede, at det var en holdindsats af de store.

“Vi stod rigtig godt på banen, og alle mand løste deres defensive opgave med stor dedikation. Samtidig skabte vi 3-4 rigtig fine chancer, og kronede indsatsen med et sublimt frisparksmål, som var sparket direkte i hjørnet af Youssef Alloufi.”

“Det her var en holdindsats af de store, så ingen nævnt, ingen glemt.”

Nu retter Svendborg fB blikket mod deres næste opgave, hvor de møder B1913 på Campus Road tirsdag den 30. april kl. 18:30.

Kampens resultat: 1-0 til Svendborg fB
Række: HERRE S1-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 2

Mål


53'1-0Yousef Alloufi
Kilde: Træner Dennis Pedersen, SfB - HERRE S1-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 2