Vejledere til Ejendomsbeskatningscentret

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at sikre korrekt beskatning af boligejerne? Og vil det motivere dig at give retvisende og let forståelig vejledning til borgerne på telefonen? Så får du her chancen for at arbejde ind i det helt nye ejendomsvurderingssystem, Vurderingsportalen, og blive en del af vores dynamiske hverdag og fagligt stærke miljø i Vurderingsstyrelsens Ejendomsbeskatningscenter.

Din nye arbejdsplads bliver Ejendomsbeskatningscentret i Svendborg, hvor vi behandler sager indenfor ejendomsbeskatning. Vi søger et antal nye kollegaer, der brænder for give borgerne en retvisende og let forståelig vejledning på telefon og mail, og som vil motiveres af at varetage lettere sagsbehandling inden for ejendomsbeskatning. Opgaven er at gøre det nemt og trygt for borgere og virksomheder at være i kontakt med Vurderingsstyrelsen og Skatteforvaltningen, samt at sikre korrekt ejendomsbeskatning.

Din kerneopgave er telefonisk vejledning, herunder at:

  • besvare henvendelser vedrørende ejendomsvurderinger samt nuværende og fremtidige boligskatteregler
  • ændre foreløbige beskatningsgrundlag og andre skattemæssige forhold vedrørende ejendomsskatter på forskuds- og årsopgørelsen
  • yde support på henvendelser vedrørende
  • ret BBR
Hos os kan du se frem til en hverdag, som i høj grad er præget af pionerånd og den omstilling, der er forbundet med overgang til nye systemer og processer på ejendomsbeskatningsområdet. Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og der er således gode muligheder for kompetenceudvikling.

Din baggrund
Erfaring med kundebetjening samt erfaring med at vejlede pr. telefon er en fordel i denne stilling. Du er en habil IT bruger og har en god talforståelse, så du er i stand til at forholde dig til forskellige beregninger i forhold til henvendelserne. Du er måske uddannet indenfor skat, finansøkonom, kontor eller har relevant erfaring indenfor vurdering på ejendomsområdet, din uddannelsesbaggrund er dog ikke afgørende. Afgørende er det, at du har den rette indstilling og er interesseret i at sætte dig ind i vores fagområde og er optaget af, at borgerne modtager korrekt og letforståelig vejledning, når de får dig i røret.

For os er det vigtigt, at få kollegaer, som udviser en imødekommende, professionel og serviceminded adfærd. Vores hverdag er meget dynamisk, og derfor er det vigtigt, at du trives i sådant miljø og aktivt tager del i forandringerne med nysgerrighed og gåpåmod. Du er god til at skabe overblik over dine opgaver og har samtidig fokus på kvalitet. For at kunne give borgerne den rette vejledning, er det vigtigt, at du forstår at udtrykke dig klart og præcist i tale og på skrift.

Ejendomsbeskatningscentret
Du bliver ansat i en af vores vejledningsenheder, hvor du udover din enhed, bliver en del af et fagligt miljø på ca. 180 medarbejdere i Svendborg. Vi lægger stor vægt på at kunne sparre med hinanden og sikre en konstant faglig udvikling via samarbejde på tværs af alle enheder, den samlede styrelse og den øvrige del af Skatteforvaltningen.

Vi sætter pris på at have et godt arbejdsmiljø – både fagligt og socialt. Vi har perioder med stor travlhed, men med respekt for balancen mellem arbejde og fritid. Fælles for enhederne i Ejendomsbeskatningscentret er, at vi både sammen og i de enkelte enheder bidrager til den fælles opgaveløsning.

Du vil sammen med andre nyansatte kolleger blive klædt godt på i form af et tilrettelagt onboardingforløb, herunder sidemandsoplæring.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest 10. december 2023.

Spørgsmål besvares gerne af funktionsleder Christina Stavnsbjerg på 7237 4654.

Der er både mulighed for at blive indkaldt til samtale løbende eller d. 12. og 13. december.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Forventet tiltrædelsesdato er 1. februar 2024 eller efter aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for laboranter og It-medarbejdere (HK).

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Bryghusvej 30, 5700 Svendborg.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skatteforvaltningen, Svendborg, Bryghusvej, 5700 Svendborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5947999

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet