Tved Skole søger 2 pædagoger til skole og SFO

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Tved Skole søger to tryghedsskabende, nærværende og relations stærke pædagoger, der som pædagog i både skole og SFO kan sikre, at børnene får en god opstart på skole- og SFO-livet.

Det drejer sig om

 • En stilling som pædagog i skole og SFO på fuld tid pr. 1. maj – 2024.
 • En stilling som pædagog i skole og SFO på 80 % pr. 1. juli – 2024.

Måske er det noget for dig, hvis du har

 • lyst til at arbejde med glade, sjove, opfindsomme og kloge børn i både skole og SFO og kan du se dig selv som en betydningsfuld voksen, der kan gøre en forskel.
 • Kan skabe en spændende og lærerig hverdag for børnene i et mangfoldigt læringsmiljø, hvor der er plads til forskellighed og forståelse for, at alle børn gør det bedste de kan.
 • Kan skabe struktur og forudsigelighed for børnene, selvom ingen børn eller situationer er ens.

Om jobbet:

Begge stillinger er en kombinationsstilling, hvor du både er pædagog i SFO’en og har timer i skoledelen som ressourcepædagog. Dermed sikres en sammenhængende arbejdstid og muligheden for at få et mere indgående kendskab til børnegruppen.

Jobbet indebærer bl.a.

 • Varetage morgenåbningsvagter fra 6.30 til skoledagen begynder kl. 8.00 en til to gange om ugen samt have enkelte dage med lukkevagter til kl. 16.30.
 • Planlægning af arrangementer og værksteder i samarbejde med kollegaer.
 • Være med til at udvikle SFO’en i samarbejde med ledelse og medarbejder.
 • Indgå som ligeværdigt medlem af et årgangsteam på den årgang, hvor du er tilknyttet og har dine ressourcetimer.

Om dig:

Vi søger uddannede pædagoger, gerne med erfaringer fra både SFO og skoledel. Du skal i tilgangen til børnene være interesseret i at lære at arbejde ud fra den NEST-inspirerede pædagogik, hvis du ikke allerede har kendskab til den.

Ydermere ser vi gerne, at du;

 • Har stærke relationskompetencer og har god kontakt til elever og forældre. 
 • Er faglig dygtig, ambitiøs og engageret.
 • Er selvstændig, struktureret og god til at samarbejde.
 • Kan planlægge, gennemføre og evaluerer aktiviteter og arrangementer. 
 • Kan deltage aktivt i samarbejde med interne-, eksterne samarbejdspartner og forældre.

Hvad står Tved Skole for:

Vi er en dejlig mangfoldig folkeskole med 350 elever fordelt på 0-6. klasse. Vi er 35 ansatte, der arbejder målrettet og ansvarsfuldt for at give alle vores elever de bedste muligheder.
Hele skolen arbejder med Mangfoldige Læringsfællesskaber, der er defineret af Svendborg Kommune. På Tved Skole har vi gennem de sidste år arbejdet fokuseret på at bringe NEST-inspirerede principper ind i undervisningen. Vi tror på, at børn er mere ens end forskellige og at børn - så vidt muligt- bør lære og udvikle sig sammen. Vi gør os umage, og vi søger hele tiden, at tilpasse, ændre og udvikle vores undervisning, så alle elever kan deltage i lærings- og klassefællesskabet. Hvis børnene ikke lærer på den måde vi underviser, så ændrer vi undervisningen, så alle elever kan deltage i lærings- og klassefællesskabet.

På skolen dyrkes den gode tone og fællesskabet. Det gælder også blandt de voksne, der arbejder tæt sammen i årgangs- og afdelingsteams. Der er en venlig, hjælpsom og humoristisk tone blandt skolens ansatte. Med en anerkendende tilgang til børn og læring ønsker vi at skabe et trygt miljø, hvor fejl også er en naturlig vej til læring. Faglighed, viden, trivsel og tillid skal gå hånd i hånd og understøttes af dygtige og engagerede medarbejdere, der sammen med ledelsen udgør den professionelle organisation omkring børnene. Udover arbejdet med Mangfoldige Læringsmiljøer, har vi dette skoleår ekstra spot på den sproglig udvikling hos eleverne, Co-teaching på alle klassetrin, Engineering og de mange overgange, f.eks. fra børnehave til skole.

Du kan finde flere informationer om Tved skole på https://tvedskole.aula.dk/

Skoleområdet i Svendborg Kommune:

Skolerne i Svendborg Kommune er noget helt særligt, og vi er i bogstavelig forstand i bevægelse. Alle vores folkeskoler er nemlig idrætsskoler med højt til loftet og plads til mangfoldige måder at lære på. Vi er også fagligt i bevægelse. Vi elsker selv at lære nyt og sætter tid af til at videreuddanne os og netværke. Vi er fælles om at løse opgaverne, og vi lægger vægt på et godt og ligeværdigt samarbejde på tværs. 

Mest af alt holder vi af hverdagen. Vores gensidige respekt og samarbejde gør hverdagen tryg, og vores lyst til udvikling gør den samtidig spændende og fuld af nye udfordringer. Vi kan bare ikke lade være med at få nye ideer ude på den enkelte skole, så vi står aldrig stille, men tit på tæer og i fælles fodslag. 

Svendborg Kommune som arbejdsplads:

Svendborg Kommune er i vores øjne en arbejdsplads af en helt perfekt størrelse: Vi er små nok til at være tæt på hinanden i et varmt uhøjtideligt fællesskab med korte kommandoveje og uden skjulte dagsordner. Og vi er store nok til at have god plads til ambitioner, høj faglighed og rige muligheder for udvikling. 

Vi holder af hverdagen og insisterer på, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi har travlt, men ikke for travlt til at hjælpe hinanden. Vores værdier findes ikke kun på papiret, vi bruger dem faktisk som kompas hver dag. Vi møder hinanden i øjenhøjde, i dialog og med tillid, og sammen skaber vi en tryg ramme, hvor vi alle kan løse vores opgaver selvstændigt, fleksibelt og ansvarligt. 

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

 1. stilling er en fuldtidsstilling og forventes besat pr. 1. maj 2024 - gerne tidligere.
 2. stilling er på 80 % og forventes besat pr. 1 juli 2024.

Hvis du vil vide mere:
Vi opfordrer til, at du besøger skolen. For yderligere oplysninger om stillingen og for at aftale besøg bedes du kontakte afdelingsleder for SFO og viceskoleleder Marlene Løvbo på tlf. 21321098 eller skoleleder Thomas Flindt Haarh på tlf. 40483173.

Ansøgning:                                                                                                                                                            

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med tilhørende relevante bilag.

Ansøgningsfrist: mandag d. 11. marts. 2024Vi forventer at holde ansættelsessamtaler fredag d. 22. marts 2024.

 

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine knap 60.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Svendborg Kommune, Skolevej, 2, 5700 Svendborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6002709

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet