Tved Boldklub måtte nøjes med pointdeling: “Jeg er skuffet over resultatet“

Profilbillede
dato

Albaniserien: Tved BK og SFF 2015 krydsede klinger på Tved Stadion, som endte uafgjort med 2-2.

Hjemmeholdet kom godt fra start og fik scoret det første mål allerede i det tredje minut. Martin Pedersen var manden bag scoringen, der gav Tved BK en tidlig føring.

Udeholdet, SFF 2015, lod sig dog ikke slå ud af det tidlige mål og formåede at udligne i det 12. minut. Andreas Frederiksen stod for udligningen, der satte balance i regnskabet.

Kampen fortsatte med intensitet og begge hold kæmpede hårdt for at få overtaget. Det var dog SFF 2015, der formåede at komme foran i det 76. minut. Mikael Madsen scorede og bragte udeholdet i front.

Det så ud til, at SFF 2015 ville tage alle tre point med hjem, men Tved BK gav ikke op. I overtiden, nærmere bestemt det 93. minut, fik Anton Kornum udlignet til 2-2 og sikrede dermed et vigtigt point til hjemmeholdet.

Efter kampen var Tved BK's cheftræner, Kenneth Bryde, tydeligt skuffet over resultatet. Han mente, at holdet burde have vundet kampen, men erkendte samtidig, at de ikke ramte deres niveau i dag.

“Skuffet! Jeg er skuffet over resultatet, da jeg mener vi skal vinde denne kamp. Dog må jeg også erkende at vi ikke ramme vores niveau i dag og set over 90 minutter, så skal vi være tilfredse med det ene point.”

Bryde fremhævede også to spillere, Jimmy Huynh og Anton Kornum, for deres gode præstationer på trods af holdets generelle manglende levering.

“Vi leverer som sagt ikke i dag, men Jimmy Huynh og Anton Kornum spiller en god kamp.”

Inden næste kamp mod Marstal, mente Bryde, at holdet skulle fortsætte ad samme vej som hidtil, men at de skulle øge tempoet både med og uden bolden.

“Vi skal fortsætte af den samme sti som vi har gjort hidtil. Det eneste der skal gøres anerledes til næste kamp mod Marstal, er at vi skal højne vores tempo på og uden bold.”

Næste kamp for Tved BK er søndag 10. september, hvor de skal møde Marstal/Rise på Marstal Stadion. Der er kampstart kl. 14:30.

Kampens resultat: 2-2 til SFF 2015
Række: Albaniserien Herrer

Kilde: Cheftræner Kenneth Bryde, Tved BK - Albaniserien Herrer