Tved Boldklub går på vinterpause med skuffende nederlag i bagagen

Foto: Tved Boldklub.
Profilbillede

Tårup IF tog alle tre point på hjemmebane mod Tved BK med et resultat på 3-1 i dagens fodboldkamp på Frørup Andelskasse Arena.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og tog føringen i det 24. minut, da Viktor Bergholdt scorede det første mål. Tårup IF fortsatte deres dominans i anden halvleg og udbyggede deres føring i det 48. minut, da Tobias Bergholdt scorede det andet mål.

Udeholdet, Tved BK, formåede at reducere i det 60. minut, da Lukas Freno scorede, men det var ikke nok til at ændre kampens udfald. I det 98. minut sikrede Viktor Bergholdt sin anden scoring og cementerede Tårup IF's sejr med en slutresultat på 3-1.

Efter kampen udtrykte cheftræneren for udeholdet, Kenneth Bryde, sin skuffelse og ærgrelse over holdets præstation.

“Jeg er ekstrem skuffet og ærgerlig over at vi skal gå på pause med et følelse af at vi kunne have leveret mere end hvad tilfældet var. Jeg synes vi starter kampen godt og sidder på spillet. Tårup spillestil er primitiv med lange bolde og ekstrem hård fysisk. Jeg mener ikke at Tårup skaber noget medmindre vi decideret forære dem bolden, og det er desværre tilfældet alt for gange i løbet af 90 minutter.”

“Det kan summes op til; for dårlige til at være afklaret defensivt og for lidt kynisme offensivt. Vi rammer ikke dagen som vi skal og Tårup vinder fortjent.”

Bryde fremhævede dog også nogle positive aspekter af holdets præstation. Han roste Lukas Freno for hans gode løbearbejde og Anton Kornum for at tilføre energi til holdet, da han blev indskiftet. 

Dog erkendte Bryde også, at der er områder, der skal forbedres inden næste kamp. Han følte, at holdet mentalt gav op for tidligt og begik uprovokerede fejl, som de normalt ikke ville begå. Bryde understregede vigtigheden af at være psykisk til stede i kampen og undgå at tjekke ud.

Næste kamp for Tved BK er først onsdag 24. april, hvor de skal møde Marstal/Rise på Tved Stadion. Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 3-1 til Tårup IF
Række: Albaniserien Herrer

Kilde: Cheftræner Kenneth Bryde, Tved BK - Albaniserien Herrer