To personer anholdt og sigtet for gaderøverier i Nyborg

Profilbillede
dato

Fyns Politi i Nyborg har i morges anholdt og sigtet to personer for to gaderøverier. Der er tale om to mænd fra lokalområdet begge 20 år gamle. Den ene af personerne fremstilles i grundløvsforhør i dag kl 13 ved Retten i Svendborg.

Det første røveri fandt sted den 25. maj kl 19.10 på Tårnvej i Nyborg, hvor de to mistænkte truede en motionsløber med en kniv for at få udleveret telefon og airpods. Det lykkedes dog ikke. Kort tid efter samme dag kl 19.25 prøvede de to mistænkte at begå røveri igen, da de truede en ung mand ved en hæveautomat. Det lykkedes den unge mand at stikke af uden at udlevere kontanter eller kort.

 

Hurtigt og godt politiarbejde sammenholdt med godt lokalkendskab og videoovervågning fra hæveautomaten førte til, at Fyns Politis lokale betjent i morges kunne anholde de to mistænkte i sagen.

 

Politikommissær Dennis Witt fra Nærpolitienheden i Nyborg er godt tilfreds med det hurtige og effektive politiarbejde og er glad for, at to personer nu er sigtede i sagen.  Dennis Witt understreger, at Fyns Politi ser med stor alvor på utryghedsskabende gadekriminalitet mod tilfældige borgere, og at der bliver sat hårdt ind fra politiets side i den type af sager.    

 

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Fyns Politi.
Kilde: Fyns Politi