Thurø river Marstal-forsvaret I stumper og stykker i storsejr: "Marstal skal være glade for, at de kun går til pause bagud 2-0"

Profilbillede
dato

Thurø Boldklub leverede en imponerende præstation, da de tog imod Marstal/Rise på Thurø Stadion. Hjemmeholdet viste sig at være i kontrol fra start til slut og sikrede sig en overbevisende sejr på 7-0.

Det var Hjalte Grundal, der åbnede målscoringen for Thurø Boldklub i det 19. minut. Han blev senere kåret som dagens spiller med 12 stemmer. Niels Gellert udbyggede føringen lige inden pausen, og kort efter starten på anden halvleg scorede Grundal sit andet mål i kampen. Nikolaj Rasmussen og Skjold Aallmann fulgte trop med scoringer i henholdsvis det 51. og 52. minut. Simon Basler og Nikolaj Rasmussen satte prikken over i'et med deres mål i henholdsvis det 55. og 75. minut.

Thurø Boldklubs træner, Simon Flindt, var meget tilfreds med holdets præstation.

"Det var en kamp jeg synes vi styrer fra start til slut. En kamp hvor vi er meget koncentreret i alle facetter af spillet. Vi har rigtig god kontrol defensivt og er meget stærke med bolden. Vores bænk er stærk, og alle kommer ind og gør en forskel.”

Flindt var især tilfreds med holdets pasningsspil, som fungerede rigtig godt i store dele af kampen, og peger på at hjemmeholdet burde have været foran med flere efter første halvleg:

Vi spiller med overskud og tålmodighed, hvilket gør, at Marstal allerede i første halvleg ser trætte ud. Marstal skal være glade for, at de går til pause kun bagud 2-0, for jeg mener, vi bør have scoret 3-4 stykker mere. Vi er dog heldige, at vi ikke får en udvisning og straffe imod os tidligt i kampen.”

Dog var der også områder, som Flindt mente kunne forbedres inden næste kamp. Han ønskede en bedre kommunikation på banen, især i forhold til hvem der skulle gå på bolden og hvem der skulle afvente. Desuden skulle holdet være mere effektive i deres afslutninger og udnytte de mange chancer, de skabte.

Alt i alt var det en fremragende præstation af Thurø Boldklub, der viste deres styrke både defensivt og med bolden.

Næste kamp for Thurø Boldklub er torsdag 12. oktober, hvor de skal møde Kirkeby IF på Kirkeby skole. Der er kampstart kl. 18:45.

Kampens resultat: 7-0 til Thurø Boldklub
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Træner Simon Flindt, Thurø BK af 1920 - Serie 3 Herrer