Thurø-herrerne kom tilbage på sejrssporet efter en sand målfest

Profilbillede
dato

Thurø Boldklub dominerede i fredagens kamp mod FC Kurant og vandt med en overbevisende sejr på 8-1. Udeholdet viste sig at være markant stærkere på alle pladser og løb hjemmeholdet over ende i store dele af kampen.

Det var Thurø Boldklub, der kom først på måltavlen i det 12. minut, da Simon Basler scorede og bragte udeholdet foran med 1-0. FC Kurant formåede dog at svare igen blot seks minutter senere og udlignede til 1-1.

Det var dog kortvarigt, da Hjalte Grundal fra Thurø Boldklub scorede sit første mål i det 19. minut og bragte udeholdet foran igen med 2-1. Grundal var i hopla og scorede igen i det 25. minut, hvilket øgede Thurø Boldklubs føring til 3-1.

Niels Gellert fra Thurø Boldklub ville også være med på målfesten og scorede i det 34. minut, hvilket gjorde det til 4-1 til udeholdet. Kasper Johansen fra Thurø Boldklub fulgte trop og scorede i det 41. minut, hvilket øgede føringen til 5-1 inden pausen.

Anden halvleg fortsatte i samme spor, og Niels Gellert scorede sit andet mål i det 47. minut, hvilket gjorde det til 6-1. Gellert var ikke færdig endnu og scorede yderligere to mål i det 55. minut og det 83. minut, hvilket fuldendte hans hattrick og øgede Thurø Boldklubs føring til 8-1.

Træner for Thurø Boldklub, Simon Flindt, var naturligvis tilfreds med holdets præstation. Han fremhævede flere af spillerne, herunder Mikkel Fredriksen, Christian Gellert, Hjalte Grundal, Nikolaj Rasmussen og Nickolaj Andreasen. Især Niels Gellert blev rost for sin indsats med fire mål og modtog 12 stemmer som kampens spiller.

“Et klart bedre hold end dem. Vi er markant stærkere på alle pladser.  En kamp hvor Kurant bliver løbet over ende i store dele af kampen. Vi har det nemt idag og især i første halvleg sætter vi på alt og Kurant har en enkelt mulighed som de udnytter. Flot af kurant at udnytter den eneste mulighed de har i kampen.”

“I 2 halvleg bliver det for leget sommer bold hvor vi slipper speederen og Kurant kommer lidt bedre med uden dog at presse os på nogen måde. Dommeren forsøger også at hjælpe til med 2 gule kort til os dog uden at nogen kan se hvorfor på det første. Selvom vi er 9 mod 11 presser vi Kurant og score med 2 mand i undertal,” lyder det fra træneren.

Flindt mente, at holdet lykkedes med at løbe mange gode meter i bagrummet, hvilket gjorde dem enormt farlige. Han påpegede også, at spillerne traf mange rigtige beslutninger i kampen.

Thurø Boldklub-spiller, Hjalte Grundal, giver også sin reaktion på kampen:

“Puh det var varmt at spille. Øv, at vi ikke vinder med 10 mål.”

Næste kamp for Thurø Boldklub er onsdag 13. september, hvor de skal møde Tåsinge f. B. på Thurø Stadion. Der er kampstart kl. 18:00.

Kampens resultat: 1-8 til Thurø Boldklub
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Træner Simon Flindt, Thurø BK af 1920 - Serie 3 Herrer