Thurø-herrerne brillerede med overbevisende sejr i Kirkeby

Profilbillede
dato

Thurø Boldklub hentede en overbevisende sejr på 5-0 over Kirkeby IF i sidste uges kamp. Udeholdet dominerede kampen fra start til slut og scorede mål i både første og anden halvleg.

Det var Hjalte Grundal fra Thurø Boldklub, der åbnede målscoringen i det 8. minut og bragte sit hold foran med 1-0. Fem minutter senere udbyggede Simon Basler føringen til 2-0 med et flot mål. Basler var igen på pletten i det 26. minut og scorede sit andet mål i kampen, hvilket gjorde det til 3-0 til Thurø Boldklub.

Niels Gellert kom også på måltavlen og scorede to mål i henholdsvis det 30. og 56. minut, hvilket sikrede Thurø Boldklub en imponerende sejr på 5-0.

Thurø Boldklub-træner Simon Flindt var meget tilfreds med holdets præstation og beskrev kampen som en topkamp fyldt med energi og kraftfyldte nærkampe.

"En kamp hvor vi er markant bedre især i første halvleg hvor vi har et højt pres på Kirkeby og scorer fortjent efter behag. Er kun foran 4-0 ved pause hvilket er 2/3 mål for lidt efter chancer og spil. Kirkeby er et fysisk stærkt hold som er gode til at spille med bolden. Vi giver dem lov til at spille i bagerste kæde med så snart de nærmede sig midten slog vi til og vandt bolden nemt."

Flindt var imponeret over, at holdet formåede at holde Kirkeby langt væk fra deres mål og samtidig være farlige i deres eget spil.

Han fremhævede også Simon Basler, som en stor forskel på banen. Han arbejdede hårdt, var dygtig i boldomgangen og afgørende i felterne. Basler modtog otte stemmer som kampens bedste spiller.

Thurø Boldklub-spiller, Nickolaj Andreasen, giver også sin reaktion på kampen:

"Jeg tror ikke jeg rørte bolden med hænderne i første halvleg."

Alt i alt var det en imponerende præstation fra Thurø Boldklub, der vandt med 5-0 over Kirkeby IF. Holdet var markant bedre og dominerede kampen fra start til slut. Med denne sejr fortsætter Thurø Boldklub deres gode form og viser, at de er et hold at regne med i turneringen.

Næste kamp for Thurø Boldklub er lørdag 21. oktober, hvor de skal møde Krarup Espe Fodbold på Thurø Stadion. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 0-5 til Thurø Boldklub
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Træner Simon Flindt, Thurø BK af 1920 - Serie 3 Herrer