Thurø-drengene tager overbevisende sejr efter blød start: “Det var en dejlig og meget vigtig sejr for vores selvforståelse."

Profilbillede
dato

I dagens fodboldkamp mellem Tved BK og Thurø Boldklub endte det med en overbevisende sejr til udeholdet på 1-4. Kampen blev spillet på Tved Stadion, og det var Thurø Boldklub, der kom bedst fra start.

Allerede i det 6. minut scorede Kristian Kjærø for udeholdet og bragte dem foran med 0-1.

Efter en hård første halvleg, hvor Tved BK begyndte at komme bedre med og udfordrede Thurø Boldklub, gik holdene til pause med stillingen 0-1. I pausen blev der talt om de mangler, som udeholdet havde oplevet i første halvleg, og det gav pote i anden halvleg.

Kort efter starten af anden halvleg scorede hjemmeholdet og udlignede til 1-1. Men Thurø Boldklub svarede hurtigt igen, og i det 53. minut scorede Skjold Aallmann til 1-2. Herefter fortsatte udeholdet med at dominere kampen, og i det 63. minut scorede Kristian Kjærø sit andet mål og bragte Thurø Boldklub foran med 1-3. I det 78. minut scorede Kristian Kjærø endnu engang og cementerede sejren på 1-4 til udeholdet.

Cheftræner Simon Flindt udviste stor begejstring for sit holds præstation efter kampen:

“Det var en dejlig og meget vigtig sejr for vores selvforståelse."

Kampens første halvleg bølgede lidt frem og tilbage, men Flindt var nogenlunde tilfreds med opgørets første 45 minutter:

"Vi kommer ok ud til kampen og for scoret til 0-1. Derefter begynder Tved at komme bedre med og vi begynder at halte efter i vores pres og boldomgang."

Træneren forventede dog mere af sit hold, og sendte dem ud til anden halvleg med en bøn om at gøre arbejdet færdigt:

"Efter en hård snak i pausen om vores mangler i første halvleg formår folk virkelig at give sig op til et acceptabelt niveau i resten af kampen. Med ca 20 min igen dømmes der straffe til Tved. Heldigvis klarer vores dygtige målmand Nickolaj Andreasen flot. Vi spiller bedre med bolden og truer bedre i dybden. Kampen slutter 1-4 og dejlig sejr på udebane"

Simon var især tilfreds med de to kantspillere hos udeholdet.

“Synes mine kanter viser deres værd både defensivt og offensivt i dag.”

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra Thurø Boldklub hiver de tre point med hjem og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder Marstal/Rise søndag den 8. oktober.

Der er kampstart på Thurø Stadion klokken 12:00.

Kampens resultat: 1-4 til Thurø Boldklub
Række: Serie 3 Herrer

Mål
6'0-1Kristian kjærø
52'1-1
53'1-2Skjold Aallmann
63'1-3Kristian Kjærø
78'1-4Kristian kjærø

Kilde: Træner Simon Flindt, Thurø BK af 1920 - Serie 3 Herrer