Thurø Boldklub triumferer og vinder rækken

Profilbillede
dato

Thurø Boldklub dominerede kampen mod Hesselager Fodbold og sikrede sig en overbevisende sejr på 6-1. Dermed kunne jublen bryde løs, da holdfesten skulle afholdes - krydret med puljesejr.

Udeholdet viste deres styrke allerede otte minutter inde i kampen, da Mads Bruus scorede det første mål. Simon Basler udbyggede føringen til 2-0 efter 17 minutter, og Skjold Aallmann gjorde det til 3-0 efter 25 minutter. Martin Æbelø øgede yderligere til 4-0 efter 29 minutter, og Niels Gellert sørgede for en komfortabel 5-0 føring lige inden pausen.

I anden halvleg fortsatte Thurø Boldklub med at dominere, og Magnus Ølgård scorede til 6-0 efter 69 minutter. Hjemmeholdet fik dog æren af at score det sidste mål i kampen og reducerede til 6-1 efter 76 minutter.

Kampen fandt sted på Hesselager Stadion, hvor tilskuerne blev vidner til en envejskamp. Efter kampen udtalte Thurø Boldklubs træner, Simon Flindt, at kampen ikke havde nogen betydning, da holdfesten ventede bagefter.

Han fremhævede også nogle af holdets nøglespillere, herunder Simon Basler, der blev kåret som årets spiller i Thurø Boldklub, samt Martin Æbelø, der lavede flest assist i rækken.

Holdet scorede imponerende 62 mål i sæsonen og blev det mest scorende hold i alle Serie 3-puljer. Derudover vandt holdet rækken.

Kampens resultat: 1-6 til Thurø Boldklub
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Træner Simon Flindt, Thurø BK af 1920 - Serie 3 Herrer