Thurø Boldklub med Basler i front buldrer over modstander

Profilbillede
dato

Thurø Boldklub dominerede lørdagens fodboldkamp mod Krarup Espe Fodbold og vandt med en overbevisende sejr på 8-1. Hjemmeholdet viste deres overlegenhed fra start til slut og kontrollerede kampen på Thurø Stadion.

Det var Simon Basler fra Thurø Boldklub, der åbnede scoringen i det 16. minut og bragte hjemmeholdet foran med 1-0. Christian Gellert udbyggede føringen til 2-0 i det 40. minut, efterfulgt af Niels Gellert, der scorede Thurø Boldklubs tredje mål i det 44. minut. Daniel Pytlick gjorde det til 4-0 i det 49. minut, inden Simon Basler scorede sit andet mål i kampen i det 62. minut.

Kasper Johansen fulgte op med et mål i det 64. minut, og Simon Basler fuldendte sit hattrick og scorede Thurø Boldklubs syvende mål i det 70. minut. Udeholdet formåede at reducere til 7-1 i det 85. minut, men Niels Gellert sikrede Thurø Boldklubs sejr med sit andet mål i kampen i det 89. minut.

Efter kampen udtalte Thurø Boldklubs træner, Simon Flindt, at holdet havde fuld kontrol over kampen fra start til slut. Han bemærkede, at det var en kamp, hvor holdet skulle kæmpe for at holde fokus og være koncentrerede i alle 90 minutter.

Desuden påpegede han, at Thurø Boldklub skabte så mange chancer, at de burde have scoret endnu flere mål. Han roste også holdets evne til at udnytte og finde huller i modstanderens forsvar og mente, at holdet aldrig blev presset i løbet af kampen.

Simon Flindt fremhævede Simon Basler som kampens spiller med 12 stemmer og tre mål. Han var imponeret over Baslers præstation og bidrag til holdets sejr. Træneren var også tilfreds med, hvordan holdet håndterede modstanderens opspil og fandt de rigtige kanaler til at skabe farlige angreb gang på gang.

Alt i alt var det en imponerende præstation fra Thurø Boldklub, der viste deres overlegenhed og evne til at dominere kampen fra start til slut. Med en 8-1 sejr kan holdet være tilfredse med deres præstation og se frem til næste udfordring.

Thurø Boldklub-spiller, Nicolaj Andreasen, giver også sin reaktion på kampen:

"Træls at vi mister fokus og koncentration, så vi giver dem muligheden for at score."

Næste kamp for Thurø Boldklub er søndag 29. oktober, hvor de skal møde Hesselager Fodbold på Hesselager Stadion. Der er kampstart kl. 14:30.

Kampens resultat: 8-1 til Thurø Boldklub
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Træner Simon Flindt, Thurø BK af 1920 - Serie 3 Herrer