Thurø Boldklub gav Skårup en fodboldlektion i lørdagens kamp: “En dag på kontoret”

Foto: Thurø BK af 1920.
Profilbillede
dato

I lørdagens kamp på Skårup Stadion stod Skårup IF overfor Thurø BK, og det blev en envejskamp til fordel for udeholdet. Thurø BK vandt kampen med en overbevisende sejr på 0-6.

Det var udeholdet, der kom bedst fra start, og allerede i det 7. minut scorede Philip Aalykke det første mål til Thurø BK. Holdet fortsatte med at dominere kampen, og i det 32. minut øgede Simon Basler føringen til 0-2. Inden pausen scorede Philip Aalykke endnu engang og bragte Thurø BK foran med 0-3.

I anden halvleg fortsatte Thurø BK med at presse på, og i det 57. minut scorede Christian Yafet til 0-4. Philip Aalykke fortsatte sit målfarlige spil og scorede yderligere to mål i det 69. og 75. minut, hvilket fuldendte hans hattrick og bragte Thurø BK foran med 0-6.

Efter kampen udtalte træneren for Thurø BK, Simon Flindt, at holdet havde leveret en solid præstation og vist deres overlegenhed mod Skårup IF. 

“En dag på kontoret. Vi spiller en udemærket kamp til tider hvor vi viser at vi er klart bedre end Skårup. 1 halvleg: Kampen er stort set kun startet da Philip bringer os i front. Derefter er der stilstand i scoringer men med Thurø som klart bedste hold. Vi har en del lige før og næsten scoringer hvor vores kanter er meget tæt på.”

“Skårup har det svært imod os, da vi er markant bedre i formationerne. Det bliver 0-2 i det 32 min ved Simon Basler. Og 0-3 ved Philip Aalykke inden pausen. 2 halvleg: Ved halvleg start er vi klart det bedste hold på banen igen og de næste 20 min har Skårup utrolig svært ved bare at røre bolden.”

Flindt roste desuden holdets offensive pres og det centrale forsvar for deres gode kommunikation og boldspil. 

“Vores 5 forreste leverer et godt pres og er dygtige til at erobre bolden når vi ønsker det. Mit centrale forsvar som kommunikere og spiller klogt med bolden i det meste af kampen.”

Han fremhævede især Philip Aalykke for sine fire mål og nævnte også Christian Yafet og Martin Æbelø for deres præstation.

“Der er mange. Men Philip Aalykke med 4 scoringer. Christian Yafet, Martin Æbelø for mange kloge beslutninger.”

Thurø BK-spiller, Mikkel Fredriksen, giver også sin reaktion på kampen:

“Vi er bedre i dag, men ikke lige så gode som vi kan være.”

På søndag den 28. april skal Thurø BK møde Marstal/Rise. Kampen fløjtes i gang klokken 12:00 på Thurø Stadion.

Kampens resultat: 0-6 til Thurø BK
Række: HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 2

Mål
7'0-1Philip Aalykke
32'0-2Simon Basler
45'0-3Philip Aalykke
57'0-4Christian Yafet
69'0-5Philip Aalykke
75'0-6Philip Aalykke

Kilde: Træner Simon Flindt, Thurø BK af 1920 - HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 2