Thurø BK snupper sen sejr trods sløj indsats mod Gislev IF

Profilbillede
dato

Thurø BK sikrede sig en sen sejr over Gislev IF i en kamp præget af langsomt spil og mange frispark. Kampen vil blive husket som en kamp, hvor hjemmeholdet kæmpede med energien og tempoet, men alligevel formåede at tage de tre point.

Efter kampen fangede vi Thurø BK's træner, Simon Flindt, for at få hans reaktion på kampens forløb.

Simon Flindt lagde ikke skjul på sin skuffelse overholdets præstation: “Den dårligste kamp i denne sæson. Gislev gør mange gode ting i kampen og med lidt held kunne de have scoret i starten af kampen. Udover det er Gislev enormt gode til at trække alt tempo ud af kampen og lave mange frispark. Vi spiller meget langsomt og til tider uden energi.”

På spørgsmålet om, hvad der fungerede for Thurø BK i dagens kamp, svarede Flindt kortfattet: “Intet. At vi vinder på en dag, hvor vi er det dårligste, vi hidtil har præsteret.”

Der var dog én spiller, som Flindt alligevel valgte at fremhæve for sin indsats på banen. “Christian Gellert modtog 5 stemmer fra holdet, og hans indsats skal anerkendes,” udtalte træneren.

Holdsammensætningen skal kigges efter i sømmene fremover, hvis de ønsker at forbedre deres spil. Simon Flindt kommenterede på, hvad der skal forbedres til næste kamp: “Alt.”

En af spillerne, Mikel Fredriksen, udtrykte også sin frustration over holdets præstation: “Vi er dårlige,” lød den korte men klare vurdering efter kampen.

Selvom kampen ikke var en mindeværdig præstation fra Thurø BK, formåede de alligevel at holde nul og sikre sig en vigtig sejr. Fansene håber på en forbedret indsats i de kommende kampe og ser frem til at støtte deres hold videre i sæsonen.

Kampens resultat: 3-1 til Thurø BK
Række: HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 2

Mål
32'1Simon Basler
51'2Niels Gellert
78'1Alexander Milland
90'2Philip Aalykke

Kilde: Simon Flindt