Thurø BK sejrer over Tårup IF efter en solid hjemmebanekamp

Profilbillede
dato

Thurø BK formåede at kontrollere kampen mod Tårup IF fra start til slut og sikrede sig en vigtig sejr på hjemmebanen. Kampen, der blev spillet den 14. juni 2024, viste holdets styrke og koncentration gennem alle 90 minutter.

Efter kampen udtalte Thurø BK’s træner, Simon Flindt:

"En kamp vi styrer totalt fra start til slut. En kamp hvor vi igen producerer utallige chancer. En kamp hvor vi til tider flytter bolden utroligt hurtigt og sikkert. En kamp hvor vi er koncentrerede fra start til slut. En kamp hvor vi synes, vi bliver snydt for 4/5 mål grundet offside."

Flindt fremhævede flere elementer, der fungerede godt for holdet: "Vi har enormt mange rigtig gode dybdeløb. Vi spiller rigtig mange gode bolde både frem i banen, rundt om Tårup."

Selvom holdet leverede en stærk præstation, var der også områder, hvor Flindt mener, der er plads til forbedringer:

"Vi skal stadig være skarpere på vores chancer. I dag giver vi for meget rum væk centralt. Vi bliver overspillet i vores pres, hvor vores kæder hænger lidt for langt fra hinanden. Især i første halvleg er vi for langsomme i vores boldomgang og bruger for mange unødvendige berøringer."

Flindt fremhævede også nogle spillere, der gjorde en markant forskel på banen. Christian Lund, også kendt som Yafet, fik ros for sin indsats:

"Man kan nævne Christian Lund (Yafet), som løber virkelig mange gode meter og vinder mange bolde for os." Jonas Hvilsom blev også bemærket som dagens spiller: "Jonas Hvilsom, dagens spiller med 11 stemmer og 4 mål."

Endelig blev Caspar Jørgensen nævnt for sin afslutning på hjemmebanen:

"Men i dag spillede Caspar Jørgensen sidste hjemmekamp og må sige, han afsluttede på toppen."

Efter kampen takkede Caspar Troest Jørgensen også holdet og klubben:

"Tak for gode 8 år i klubben. Tak for fællesskabet i denne unikke klub. Tak for kampen i både modgang og medgang. Tak for forståelse, snakke og god energi i omklædningsrummet."

Næste kamp for Thurø BK er et opgør imod Allested-Vejle/Nr. Lyndelse/Søby FC. Det udspiller sig i Allested Stadion d. 21. juni klokken 18:45.

Kampens resultat: 6-0 til Thurø BK
Række: HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 2

Mål

10'1-0Jonas Hvilsom
19'2-0Jonas Hvilsom
49'3-0Jonas Hvilsom
73'4-0Jonas Hvilsom
80'5-0Simon Basler
89'6-0Søren Jensen
Kilde: Simon Flindt