Thurø BK redder point trods udfordringer mod Kirkeby IF

dato

Thurø BK kæmper sig til et point på en svær dag mod Kirkeby IF

Thurø BK formåede at hente et enkelt point på udebane mod Kirkeby IF, på en dag hvor meget gik imod dem. Trods en svag præstation var holdet standhaftigt og udlignede til 3-3 i de sidste minutter af kampen.

Efter kampen var det en noget frustreret træner Simon Flindt, som delte sin umiddelbare reaktion: "1 point på en dag hvor alt går imod os, og vi leverede rigtig dårligt."

I første halvleg kom Thurø BK dårligt fra start. "Vi er langt fra i vores pres og tillader alt for meget. Spilmæssigt er vi dårlige på bolden med mange fejlafleveringer, dårlige beslutninger og generelt for løs indstilling," fortalte Flindt. Modstanderne kom foran med et flot mål, men Thurø BK begyndte herefter at sætte et hårdere pres ind, hvilket blandt andet resulterede i fire gange på stolpen. Trods besværlighederne lykkedes det holdet at score på en dødbold og bringe stillingen til 1-1.

Desværre fortsatte anden halvleg i samme spor. "Vi tillader for meget, er dårlige på bolden og bruger ikke vores forcer til at få kampen over på vores præmisser," sagde Flindt. Thurø BK kom bagud med både 2-1 og 3-1. Men takket være holdets kvalitet og vedholdenhed formåede de at afhente et enkelt point med mål i de sidste minutter. "Stærkt på en dag hvor alt går imod os, at vi fortsætter og henter 1 point på en svær udekamp, hvor dommeren også havde det varmt," fremhævede Flindt.

På spørgsmålet om, hvad der fungerede for holdet i dag, svarede Flindt kort og simpelt: "Dødbolde." Men der er dog plads til forbedring. "Alt andet, herunder boldomgang, løb og vilje til at arbejde hårdt," skal ifølge Flindt forbedres til næste gang.

Flindt ønskede også at fremhæve Niels Gellert, som modtog 14 stemmer for sin indsats i kampen. Gellert var dog ikke selv tilfreds og bemærkede: "Vi var godt nok dårlige i dag."

Simon Basler, en anden spiller fra Thurø BK, kommenterede: "Vi skal føre 5-1 ved pausen," hvilket indikerede en vis frustration over de ubesvarede chancer.

Thurø BK ser nu frem til at rette op på deres fejl og komme stærkere tilbage i næste kamp, hvor deres mål vil være at vise bedre boldomgang, mere vilje og hårdere arbejde.

Næste kamp for Thurø BK er et opgør imod Marstal/Rise. Det udspiller sig i Thurø Stadion d. 14. september klokken 14:00.

Kampens resultat: 3-3 til Thurø BK
Række: Herre S2 - Efterår 2024, Pulje 2

Mål
13'1-0
41'1-1Philip Aalykke