Thurø BK formåede at vinde i et intenst og ondsindet opgør: "Vi som trænere har ansvaret for at holde en fin tone"

Foto: Thurø BK af 1920.
Profilbillede
dato

Thurø BK hentede en vigtig sejr søndag, da de gæstede Ulbølle Stadion for at møde Egebjerg Fodbold. Trods udfordringer lykkedes det for Thurø BK at hente en overbevisende sejr på 1-5 hjem.

Træner Simon Flindt reflekterede efter kampen over holdets præstation og de udfordringer, de stod over for. Særligt den hårde tone fra modstanderholdet, endte med at fylde meget, selvom sejren blev kørt i hus:

“Egebjerg er et rigtig svært sted at spille. Regn, bane, omgivelser, spillere og trænere er en stor mundfuld. Jeg synes til tider at Egebjergs bænk, og især deres to trænere, er meget grove i deres måde at tale til mine spillere på. Jeg bryder mig ikke om at høre at mine spillere bliver kaldt klovne, idioter eller lignende.”

“Jeg vil mene at vi som trænere har ansvaret for at holde en fin tone både overfor dommer og med/modspillere. Jeg mener, at vi har et ansvar for at vise ungdommen hvordan man kan være uenig eller synes noget er forkert uden at skulle være grove i vores udtalelser. Desværre synes jeg ikke Egebjerg holder denne tone i dag. Måske det er bedre, når vi møder dem i pokalen.”

“Egebjerg formår at få os til at spille enormt dårligt. Vi spiller langsomt - enormt langsomt - og det gør at Egebjerg har held med at ødelægge kampen.”

Flindt fremhævede også enkelte spillere for deres præstation, især Mikkel Fredriksen, som blev kåret som dagens spiller:

“Mikkel Fredriksen som bliver dagens spiller med 10 stemmer. Fordi han binder holdet godt sammen og spiller mange gode bolde fremad i banen.”

Selvom spillet ikke var på sit bedste, viste Thurø BK stadig karakter og evne til at dominere kampen. 

“Vi formår at score 5 mål på en meget dårlig dag. Vi viser, at selvom vi er enormt dårlige på bolden, tager rutine/ansvarsfolk over og kører en sejr sikkert hjem. Vores offensiv viser kvalitet i nogle afgørende situationer. Vores topscorer, Philip, scorer igen og mine indskiftere viser kvalitet.”

Med sejren i bagagen kan Thurø BK nu se frem mod deres næste kamp mod Rudkøbing BK på lørdag den 11. maj kl. 15:00 på Thurø Stadion

Kampens resultat: 1-5 til Thurø BK
Række: HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 2

Mål
3'0-1Niels Gellert
30'1-1
48'1-2Jonas Hvilsom
60'1-3Philip Aalykke
78'1-4Simon Schaarup
84'1-5Jonas Hvilsom

Kilde: Træner Simon Flindt, Thurø BK af 1920 - HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 2