Thurø BK cementerer position som tophold med sejr over Kirkeby IF

Profilbillede
dato

Thurø BK demonstrerede deres styrke som tophold i serie 2 pulje 2, da de besejrede Kirkeby IF med en overbevisende præstation. En langsom start blev hurtigt vekslet til en offensiv opvisning, der sikrede en solid sejr på hjemmebane.

Denne lørdag den 12. oktober 2024, skinnede solen over Thurø Stadion, da Thurø BK mødte Kirkeby IF i en intens kamp i serie 2 pulje 2. Træneren for Thurø BK, Simon Flindt, kunne efter kampen konstatere, at hans hold leverede en overlegen præstation, som tydeligt viste, hvorfor de er topholdet i puljen.

Simon Flindt bemærkede, at kampen startede lidt sløvt, men Thurø BK formåede hurtigt at sætte tryk på bolden og tanke. "Så snart vi sætter lidt tempo i bold og tanke, begyndte Kirkeby at falde fra hinanden," forklarede træneren.

Selvom Kirkeby IF tog føringen med et flot langskud, styrede Thurø BK resten af første halvleg. Holdet gik til pause med en føring på 4-1, der ifølge Flindt kunne have været endnu større med lidt held. Det blev tydeligt, at Kirkeby IF forsøgte at skabe dårlig stemning på banen, men Thurøs spillere var kloge nok til ikke at blive påvirket af dette.

I anden halvleg fortsatte Thurø BK med at være det dominerende hold. De spillede, kommunikerede og pressede Kirkeby IF ud af kampen. Træneren var stolt over holdets indsats og lagde vægt på, hvordan alle spillere bidrog til sejren, hvilket blev tydeligt med stemmerne efter kampen, hvor syv forskellige spillere blev anerkendt for deres indsats.

Simon Flindt fremhævede især Philip Aalykke, der leverede en af sine bedste kampe i efteråret. "Philip Aalykke fik syv stemmer og spillede klart en af sine bedste kampe i efteråret," tilføjede Flindt. Den gode indsats blev også roset af en af holdets spillere, Simon Johansen, som sagde: "Dejlig måde at afslutte sæsonen på hjemmebane på."

På trods af succesen har Thurø BK planer om at arbejde på deres defensive udtryk hen over vinteren. Selvom holdet formåede at skabe mange chancer og mål i dagens kamp, understreger Simon Flindt, at der altid er plads til forbedringer.

Næste kamp for Thurø BK er et opgør imod Marstal/Rise. Det udspiller sig i Kortermann-IT stadion, Marstal d. 20. oktober klokken 13:45.

Kampens resultat: 7-2 til Thurø BK
Række: Herre S2 - Efterår 2024, Pulje 2

Mål
14'0-1
15'1-1Jonas Hvilsom
25'2-1Christian Gellert
41'3-1Christian Lund
42'4-1Jonas Hvilsom
53'5-1Simon Johansen
67'6-1Philip Aalykke
76'7-1Emil Christensen