Thurø BK cementerer førstepladsen trods dårlig dag på banen

Profilbillede
dato

Thurø BK sikrer puljens førsteplads efter sejr over stærke SFF 2015!

Thurø BK var taget på udebane for at møde SFF 2015 den 7. juni 2024. Det blev en kamp, hvor gæsterne kunne rejse hjem med en vigtig sejr, hvilket cementerede deres førsteplads i puljen.

Efter kampen fangede vi Thurø BK's træner, Simon Flindt, for at få hans reaktion på dagens opgør. "En kamp vi formår at vinde," sagde Flindt og tilføjede, at sejren gav holdet sikkerhed i at ende som nummer ét i puljen. "En dag hvor vi nemt kommer foran 2-0 og så slapper af derefter. Vi møder et stærkt SFF-hold, men vi er skarpe på vores chancer i dag," forklarede han, selvom han indrømmede, at spillet generelt var dårligt.

Flindt fremhævede holdets evne til at udnytte deres chancer som en af de vigtigste faktorer for sejren. Han roste også specifikt tre spillere for deres præstationer. "Simon Basler, Magnus Ølgård og Martin Æbelø spillede op til niveauet i dag," sagde han. Simon Basler fik særlig anerkendelse med 12 stemmer for sin indsats.

Selvom der var flere positive elementer at tage med, var Flindt også bevidst om områder, der skal forbedres. "Vi skal have mere bevægelse, bedre iver i at forsvare og højere koncentration," påpegede han.

Mikkel Fredriksen, en af spillerne fra Thurø BK, delte også sine tanker om kampen. "Vi vinder på en dårlig dag," udtalte Fredriksen, hvilket tydeligt understreger, at holdets kvaliteter og muligheder for forbedring stadig er til stede, selv på dage hvor spillet ikke sidder helt i skabet.

Alt i alt var det en dag, hvor Thurø BK viste, at de kan tage de nødvendige sejre - også på deres mindre gode dage. Med førstepladsen i puljen sikret kan holdet nu se frem til de kommende udfordringer med selvtillid og forhåbninger om at forbedre spillet yderligere.

Kampens resultat: 2-4 til Thurø BK
Række: HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 2

Næste kamp for Thurø BK er et opgør imod Tårup IF. Det udspiller sig i Thurø Stadion d. 14. juni klokken 18:45.

Mål
6'0-1Søren Jensen
10'0-2Simon Basler
31'1-2
76'1-3Simon Basler
80'2-3
81'2-4Simon Basler
Kilde: Simon Flindt