Thurø BK afslutter ubesejret sæson med sejr i sæsonafslutteren: 10 sejre i 10 kampe

Profilbillede
dato

Thurø BK’s træner, Simon Flindt, ser tilbage på en exceptionel sæson, hvor holdet dominerede Serie 2 og sluttede med en overbevisende 4-2 sejr mod Allested-Vejle/Nr. Lyndelse/Søby FC den 21. juni 2024. Holdet forblev ubesejret og udviste en imponerende angrebsvillighed og sammenhold.

Thurø BK fejrede en markant afslutning på deres sæson med en 4-2 sejr over Allested-Vejle/Nr. Lyndelse/Søby FC. Træner Simon Flindt udtrykte stor tilfredshed med resultatet og sæsonens overordnede præstation.

"Sidste kamp i turneringen," bemærkede Flindt, "Vi vinder rækken meget overbevisende med 30 point i 10 kampe. Vi er ubesejret som det eneste hold i alle Serie 2-puljer."

Med 54 scorede mål og kun 9 indkasserede, en målscore på plus 43, formåede Thurø BK at sætte sig solidt på toppen af alle Serie 2-puljer. Individuelle præstationer blev også fremhævet af Flindt, herunder Philip Aalykke, der med 16 mål på 7 kampe blev topscorer. Simon Basler og Jonas Hvilsom fulgte tæt efter med henholdsvis 13 og 10 mål. Flindt påpegede også, at Basler var den mest assisterende spiller i alle Serie 2-puljer med 13 assists.

Angående dagens kamp udtalte Flindt: "Kampen i dag ender 4-2 til os, og det er absolut ikke ufortjent."

Han fremhævede også holdets evne til at justere spillets tempo under pres, hvilket skabte stor fordel og store chancer.

"Vi kan skrue på tempo, når vi bliver presset, og den vej skabe overtal og store chancer," forklarede han.

Selvom der var meget at glæde sig over, var Flindt også opmærksom på, at der er områder til forbedring. "Vi skal være bedre afstemt mod et hold, der har vanvittig hurtige folk oppe foran," påpegede træneren.

Niels Gellert blev af Flindt udnævnt som kampens spiller, hovedsageligt på grund af hans enestående arbejdsindsats og to flotte mål: "Niels Gellert i mit hoved kampens spiller. Løber mange meter, scorer 2 flotte mål."

Simon Basler, som også bidrog til holdets fremragende præstationer gennem sæsonen, delte sin begejstring:

"Nok den flotteste sæson jeg nogensinde har prøvet."

Med en gennemsnitlig træningsdeltagelse på 31 spillere per gang og en markant forbedret træningskultur ser fremtiden lys ud for Thurø BK. Det er tydeligt, at holdets dedikation og sammenhold har båret frugt i denne sæson, og de kan nu se frem til nye udfordringer som ubesejrede mestre.

Kampens resultat: 2-4 til Thurø BK
Række: HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 2

Mål
33'1-0
35'1-1Niels Gellert
38'1-2Niels Gellert
44'2-2
45'2-3Simon Basler
58'2-4Simon Basler
Kilde: Simon Flindt