Thunø Boldklub får en ønskestart på sæsonen og vinder med vanvittige cifre

Profilbillede
dato

Thurø Boldklub startede sæsonen med en imponerende sejr over Ringe BK på Thurø Stadion. Hjemmeholdet dominerede kampen fra start til slut og vandt med en overbevisende 8-2 sejr.

Det var Kasper Johansen fra Thurø Boldklub, der åbnede scoringen efter et kvarters tid og sendte bolden i nettet til 1-0. Niels Gellert fordoblede føringen i det 33. minut med et flot mål, og herefter gik det stærkt.

Nikolaj Rasmussen øgede til 3-0 i det 53. minut. Niels Gellert scorede sit andet mål i kampen tre minutter senere, og Simon Basler gjorde det til 5-0 i efter en times spil. Daniel Pytlick scorede Thurø Boldklubs sjette mål i efter 63 minutter.

Ringe BK fik reduceret til 6-1 i det 70. minut, men Kasper Johansen scorede sit andet mål i kampen i det 77. minut og øgede føringen til 7-1. Udeholdet fik endnu et trøstemål i det 79. minut, men Martin Æbelø satte det endelige punktum for kampen med Thurø Boldklubs ottende mål i det 90. minut.

Efter kampen udtalte Thurø Boldklubs cheftræner, Simon Flindt, sin tilfredshed med sejren og sagde:

"Dejligt med en sejr til start på en ny sæson. Vi spillede en kamp, hvor vi overmatchede modstanderen. Fysisk og spillemæssigt var vi klart overlegne. De kom først ind i kampen, da koncentrationen stoppede efter 6-0."

Flindt fremhævede også Christian Gellert som kampens spiller med seks stemmer og roste generelt holdets indsats: "Men synes generelt at mange kan være deres indsats bekendt."

Han var også tilfreds med holdets boldbesiddelse og udtalte: "De sekvenser, hvor vi spiller med bolden, er vi et klart bedre hold end dem."

Thurø Boldklub-spiller, Nikolaj Andreasen, var langt fra tilfreds med de to mål man lukkede ind:

"Hvorfor skal de have de to lorte mål?," lyder det spørgende fra Andreasen.

Thurø Boldklub har nu fået en stærk start på sæsonen og vil forhåbentlig bygge videre på denne sejr i de kommende kampe.

Næste kamp for Thurø Boldklub er fredag 25. august, hvor de skal møde SFF 2015 på Horne Idrætscenter (ude). Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 8-2 til Thurø Boldklub
Række: Herre Serie 3

Mål
16' 1-0 Kasper Johansen
33' 2-0 Niels Gellert
53' 3-0 Nikolaj Rasmussen
56' 4-0 Niels Gellert
60' 5-0 Simon Basler
63' 6-0 Daniel Pytlick
70' 6-1
77' 7-1 Kasper Johansen
79' 7-2
90' 8-2 Martin Æbelø

Kilde: ChefTræner Simon Flindt, Thurø BK af 1920 - Herre Serie 3