Svendborg-herrerne trak en sikker sejr i land: "Holdet er et ret godt sted"

Profilbillede
dato

Svendborg fB sikrede sig en overbevisende sejr på 5-1 i dagens kamp mod Egebjerg Fodbold på Ulbølle Stadion.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start og tog føringen i det 14. minut, da Mykola Pilashko scorede målet. Men udeholdet Svendborg fB lod sig ikke slå ud og svarede hurtigt tilbage i det 24. minut, hvor Rama Alloufi udlignede til 1-1.

Anden halvleg blev domineret af Svendborg fB, der viste deres styrke og scorede yderligere fire mål. Valdemar Christensen bragte udeholdet foran 2-1 i det 56. minut, efterfulgt af August Friis Larsen, der øgede føringen til 3-1 i det 66. minut.

Malthe Larsen gjorde det til 4-1 i det 74. minut, og kampen blev definitivt afgjort, da Mahmoud Alloufi scorede det sidste mål i det 87. minut til slutresultatet 5-1.

Efter kampen udtalte cheftræner for Svendborg fB, Dennis Pedersen, sin tilfredshed med holdets præstation.

“Dejligt med tre point i en kamp hvor vi undervejs bøvlede lidt med vores spil. 5-1 ender med at være komfortabelt, og viser at holdet er et ret godt sted.”

Pedersen fremhævede også Oliver Mortensen for hans gode præstation i kampen, hvor han viste stor koncentration i alt, hvad han foretog sig.

“Jeg synes Oliver Mortensen spilede en god kamp med stor koncentration i alt hvad han foretog sig.”

Hvad gav jer sejren i dag?

“At vi aldrig gik i panik trods modgang og scoring imod tidligt i kampen.”

Næste kamp for Svendborg fB er tirsdag 26. september, hvor de skal møde Rudkøbing BK på SfB Ryttervej. Der er kampstart kl. 17:30.

Kampens resultat: 1-5 til Svendborg fB
Række: Herre Serie 2

Mål
14'1-0Mykola Pilashko
24'1-1Rama Alloufi
56'1-2Valdemar Christensen
66'1-3August Friis Larsen
74'1-4Malthe Larsen
87'1-5Mahmoud Alloufi

Kilde: Cheftræner Dennis Pedersen, SfB - Herre Serie 2