Svendborg-herrerne cruisede en sikker sejr hjem og indtager førstepladsen

Profilbillede
dato

Svendborg fB sikrede sig en komfortabel sejr på hjemmebane mod Gislev IF med en endelig score på 4-1. Kampen blev spillet på SfB Ryttervej, og det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start.

Allerede i det fjerde minut fik Svendborg fB bragt sig foran med 1-0, da Lukas Lai Pedersen scorede målet. Udeholdet formåede dog at svare igen lige inden pausen og udlignede til 1-1.

Efter pausen var det igen hjemmeholdet, der tog teten. I det 52. minut scorede Valdemar Christensen og bragte Svendborg fB på 2-1. Holdet fortsatte med at dominere kampen og i det 71. minut øgede Rama Alloufi føringen til 3-1. Kampen blev definitivt afgjort i det 84. minut, da Villads Andersen scorede og satte slutresultatet til 4-1.

Efter kampen udtalte cheftræner for Svendborg fB, Dennis Pedersen, at det var en ganske komfortabel sejr, selvom holdet ikke spillede fantastisk.

Det var første kamp på vores hurtige kunststof underlag, hvilket så ud til at påvirke vores boldomgang. Vi holdt fast i vores aftaler kampen igennem, og forsøgte med tætte kombinationer at bryde Gislevs kompakte defensiv ned.”

Dennis Pedersen fremhævede også Villads Andersen og Valdemar Christensen, der begge kom ind fra bænken og bidrog med assists og mål.

Næste kamp for Svendborg fB er lørdag 14. oktober, hvor de skal møde Stenstrup IF på Stenstrup Sportsplads. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 4-1 til Svendborg fB
Række: Herre Serie 2

Kilde: Cheftræner Dennis Pedersen, SfB - Herre Serie 2