Svendborg fB's viljestyrke sikrer sæsonafslutning med sejr over Aarslev BK

Profilbillede
dato

Svendborg fB sikrede sig en hårdt tilkæmpet sejr på hjemmebane mod Aarslev BK. Med en sejr på 3-2 sluttede Svendborg fB sæsonen af på bedste vis foran deres hjemmepublikum.

Denne solrige lørdag den 22. juni 2024, bød Svendborg fB velkommen til Aarslev BK. Kampen blev en spændende affære, hvor hjemmeholdet i sidste ende trak det længste strå og vandt med 3-2.

Træner Dennis Pedersen var efter kampen fuld af begejstring over sejren og de tre point, som med lidt ekstra vilje og energi blev sikret.

"Rigtig dejligt at slutte sæsonen med tre hårdt tilkæmpede point. Det var tredje kamp på fire dage for flere spillere, så det var de sidste kræfter, der blev fundet frem," udtalte en tilfreds Dennis Pedersen.

Træneren fremhævede spilleres moral og det mentale aspekt som afgørende faktorer for sejren: “Jeg vil fremhæve vindermentaliteten på en dag, hvor spillet kun i perioder var rigtig godt.”

Med en kommende sommerferie i sigte, ser Dennis Pedersen frem til at nyde de positive resultater og udvikling, som holdet har vist i løbet af foråret.

"Vi skal nu på sommerferie og vil blot glæde os over et forår med pæne resultater og meget lovende takter for vores unge flok," bemærkede han.

Selvom der kunne være nævnt specifikke spillere, valgte træneren at hylde kollektivets indsats på dagen.

“Jeg vil fremhæve hele holdet, for alle leverede deres til at nå godt i mål med sæsonen,” sagde Dennis Pedersen afslutningsvis.

Dermed kunne Svendborg fB slutte sæsonen af med en velfortjent sejr og positive udsigter for fremtiden. Holdet ser nu frem til en velfortjent sommerferie, inden de genoptager træningen til den nye sæson.

Kampens resultat: 3-2 til Svendborg fB
Række: HERRE S1-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 2

Mål
4'0-1
16'1-1Malthe Larsen
27'2-1Malthe Larsen
40'2-2
82'3-2Victor Kling
Kilde: Dennis Pedersen