Svendborg fB hentede remis med stærkt comeback mod BK Stjernen af 1968

Profilbillede
dato

Svendborg fB sikrede sig et vigtigt comeback, da de mødte BK Stjernen af 1968 på udebane. På trods af en svær start lykkedes det holdet at tilkæmpe sig en imponerende sejr takket være effektivitet og mental styrke.

Den 19. juni 2024 var Svendborg fB på besøg hos BK Stjernen af 1968 i en intens og udfordrende kamp. Efter en hård første halvleg, hvor Svendborg fB havde svært ved at finde fodfæste, viste de imponerende styrke og vendte kampen til deres fordel i anden halvleg.

Træner Dennis Pedersen var tydeligt tilfreds med holdets præstation og især deres evne til at komme stærkt tilbage efter den svære start. "Jeg er godt tilfreds med et stærkt comeback. Vi kom skidt ud til første halvleg og var ikke rigtig til stede de første 45 minutter, så reaktionen var god efter pausen," udtalte han efter kampen.

Pedersen fremhævede også nogle af de elementer, der fungerede godt for holdet denne dag. "Vi var egentlig ganske gode på bolden, og ret effektive på de chancer vi tilspiller os. Derudover er det især et godt tegn på mental styrke, at de unge drenge formår at komme tilbage," forklarede han.

Selvom der var meget at glæde sig over, pegede træneren også på nogle områder, der skal forbedres. "Vi skal være langt mere parate fra første fløjt, og generelt være mere afstemte i vores spilopbygning," sagde Pedersen.

En af kampens helt store profiler var Donni Hoang, som scorede sin anden seniorscoring på blot fire dage. Pedersen var fuld af ros for den unge spiller: "Donni Hoang fortjener virkelig at blive fremhævet for hans præstation i dag og hans evne til at finde nettet igen."

Næste kamp for Svendborg fB er et opgør imod Aarslev BK. Det udspiller sig i SfB Ryttervej d. 22. juni klokken 15:00.

Kampens resultat: 3-3 til Svendborg fB
Række: HERRE S1-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 2

Mål

6'1-0Alexander Christoffersen
27'2-0Jonas Hansen
39'3-0Jonas Hansen
56'3-1Victor kling
73'3-2Valdemar Vesterager
90'3-3Donni Hoang
Kilde: Dennis Pedersen