Styrk din jobsøgning med et kursus i kompetenceafklaring

Profilbillede

Kurset i kompetenceafklaring hos Caneno afholdes af Claus Klarup, og kan styrke din jobsøgning. Kurset er for dig, der har brug for at få afklaret, hvilke kompetencer du besidder, især, hvis du skifter branche. Kurset giver dig værktøjer til at formulere disse kompetencer på en måde, så du bliver en attraktiv kandidat for arbejdsgivere.

Dette får du med i kurset

Ved deltagelse i Candenos 2 ugers kursus med Claus Klarup i kompetenceafklaring får man i alt ti moduler med forskellige fokuspunkter, som kommunikation, motivation og opgaveløsning. Kurset giver værktøjerne til at finde ud af, hvilke kompetencer man besidder, og hvordan man kan anvende dem på bedste vis i forbindelse med jobsøgning. Man lærer også om motivation, og får rig mulighed for at stille spørgsmål og få feedback.

Online undervisning og opgaveløsning

Kurset i kompetenceudvikling hos Candeno foregår gennem online undervisning, videomoduler samt løbende opgaver, som man skal løse med forskellige fokuspunkter. Kurset har fokus på at kunne anvende den viden, som man løbende tilegner sig, i praksis gennem opgaveløsning. Dette kursus vil give dig en forståelse for de forskellige metoder og teknikker, der kan bruges til at afklare dine kompetencer og din motivation for et givent job. Du vil lære om de vigtigste aspekter af personlig udvikling, og hvordan du kan bruge dem til at forbedre din evne til at løse opgaver.

God kommunikation er vigtigt i jobsøgning

Når man søger et nyt job i en anden branche, er det vigtigt, at have styr på sin kommunikation, og være god til at formidle, hvilke kompetencer, man besidder. Dette gælder både, når man skal til jobsamtale, men også i forbindelse med ansøgninger. For det første er det vigtigt, at man kan formulere sig klart og præcist. Dette gælder både, når man skriver en ansøgning, men også når man skal til samtale. Her er det vigtigt, at kunne argumentere for, hvorfor netop man er den rette person til jobbet, og hvad man kan bidrage med helt specifikt.

Har du overvejet at styrke din jobsøgning med et kursus i kompetenceafklaring, og blive bedre til at kommunikere? Så er kurset med Claus Klarup hos Candeno måske noget for dig.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen