Storm & Dubourg vil ikke være de største - de vil være de bedste

Med 26 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen og 5 år i deres eget firma, bringer Jens og Jeanette en stor mængde erfaring og know-how til deres kunder.
Profilbillede
dato

Det lokale ejendomsmæglerfirma her i Svendborg, Storm & Dubourg, blev grundlagt i 2019 af Jens Storm og Jeanette Dubourg. Med 26 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen og 5 år i deres eget firma, bringer de en stor mængde erfaring og know-how til deres kunder.

"Jeanette Dubourg og jeg startede firmaet efter at vi i en årrække havde været i en mæglerforretning i regi af en landsdækkende kæde," fortæller Jens.

Jens og Jeanette startede Storm & Dubourg efter flere år i en landsdækkende ejendomsmæglerkæde, med et ønske om at skabe en virksomhed, der kunne operere uafhængigt af banker og kreditforeninger.

"Vi kan med vores uafhængighed dermed sætte fuldt fokus på salget af sælgers bolig og har dermed kun denne meget vigtige dagsorden, der naturligvis er det vi er antaget til som ejendomsmægler."

Denne tilgang har vundet stor anerkendelse blandt kunder, der værdsætter friheden til selv at træffe beslutninger omkring deres ejendom.


Ikke størst, men bedst
Firmaet har specialiseret sig i salg af ejerboliger såsom villaer, ejerlejligheder, sommerhuse, andelsboliger og nedlagte landbrug primært inden for Svendborg Kommune og på Langeland, men de har også haft succes med ejendomshandler andre steder på Fyn.

Firmaets kerneydelser omfatter hjælp til salg af diverse boligtyper samt køberrådgivning, herunder gennemgang af papirer, prisforhandlinger og besigtigelse ved køb af ny bolig.

Nøgleordene hos Storm & Dubourg er ordentlighed, nærvær, troværdighed og tilgængelighed. Med sloganet "Ikke at være størst, men bedst", efterstræber de at tilbyde personlig og kvalitetsmæssig service, som matcher det, man finder hos større ejendomsmæglerkæder.

"Vi tilbyder de samme tekniske løsninger som mange af de store kæder gør, og alle sælgere får deres bolig markedsført så den bliver at se på de gængse platforme, boligsiden.dk, boliga.dk og så selvfølgelig på vores egen hjemmeside sdbolig.dk - og på Facebook og Instagram."

Storm & Dubourgs iver efter at være den bedste har gjort dem til en foretrukken ejendomsmægler på Fyn.


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Storm & Dubourg