Specialklassen bringer glitter og grin til Svendborg

dato

I en tid præget af alvor og tunge tanker vender Specialklassen tilbage med et spritnyt comedyshow. Torsdag den 26. september 2024 kl. 19:30 kan du opleve Gatti, Leffe og Ras i Borgerforeningen Svendborg Teater, hvor selvironi og satire er i højsædet. Kom og få et godt grin!

Et show fyldt med selvironi og satire
I en verden, der efterhånden er blevet så alvorlig, tung og dyster, vender Specialklassen nu tilbage med et helt nyt comedyshow. TA-DAAA! Showet byder på en aften, hvor paraderne er sænket, og de krænkelsesparate er sat udenfor døren. Her er der plads til at grine af sig selv og hinanden.

Tag en ven eller kæledyr i hånden
Er det højpandet? Næ! Men det er muligheden for at tage din mand/kone, ven/nemesis, kæledyr eller slave i hånden og komme lidt ud og få grinet godt og grundigt igennem. For hvor meget glitter og Ta-daa er der egentlig tilbage i voksenlivet? Ikke alverden. Så lad os få smidt noget konfetti ind i hverdagen, uden det hele skal være så alvorligt.

Gatti, Leffe og Ras som du kender dem
Det er Gatti, Leffe og Ras, som I kender dem - bare ældre og sjovere - TA-DAA! De tre komikere er klar til at give publikum en uforglemmelig aften fyldt med latter og godt humør.

Praktisk Information
Dato: Torsdag den 26. september 2024
Tid: Kl. 19:30
Sted: Borgerforeningen Svendborg Teater, Ramsherred 4, 5700 Svendborg
Entré: 315 kr
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut