Skårup's fejl blev straffet i smalt nederlag til SFF

Profilbillede

SFF 2015 vandt en tæt kamp mod Skårup IF med et slutresultat på 2-1 ved Horne Idrætscenter.

Skårup ikke fik de tre point med hjem, hvilket efterlod træner Daniel Lynggren Nordtorp ærgerlig over resultatet. Han mente dog, at Skårup IF var spilstyrende i kampen og roste modstanderholdets solide defensiv.

Nordtorp fremhævede også hele holdets forsvar for deres præstation i kampen. De formåede at lukke ned for SFF 2015's angreb og viste stor vilje på banen. Han var imponeret over deres kampgejst og kæmpede indtil sidste fløjt.

Selvom Skårup IF ikke skabte mange store chancer i kampen, var Nordtorp tilfreds med holdets boldomgang og deres tålmodighed mod et stærkt defensivt SFF 2015-hold. Han mente, at de havde kontrol over bolden det meste af tiden og gjorde det svært for SFF 2015 at opbygge spillet.

Nordtorp erkendte dog, at der var to øjeblikke i kampen, hvor holdet lavede fejl, hvilket kostede dem to mål.

“Desværre har vi to øjeblikke, hvor vi lige blunder lidt og det koster to mål i den her kamp. Så vi skal helt sikkert snakke om det her med ikke at give sådan mål væk mod en så stærk modstander. Men det var en fornøjelse at se gutterne kæmpe alt hvad de kunne.”

Skårup IF-spiller, Alexander Knudsen, giver også sin reaktion på nederlaget:

“Lørdagens kamp mod sff var en lidt blandet kamp. Jeg synes, at vi spillede en rigtigt flot gang fodbold, noget af det bedste jeg har set længe. Desværre scorer vi ikke på vores chancer, og det resulterer i at vi ender med at tabe. Lidt ufortjent, hvis du spørger mig.”

Kampens resultat: 2-1 til SFF 2015
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Træner Daniel Lynggren Nordtorp, Skårup IF (1) - Serie 3 Herrer