Skårup IF sikrer triumf med imponerende comeback mod Aarslev BK

Profilbillede
dato

På en begivenhedsrig fodbolddag den 27. september 2024 mødtes Skårup IF og Aarslev BK til en kamp, der viste sig at blive en weekendens mest mindeværdige opgør. Skårup IF lavede en imponerende comeback-sejr med en 6-4 triumf.

Efter kampen talte vi med Skårup IF's cheftræner, Dennis Iglemose, for at få hans reaktion på spillets forløb og holdets præstation.

"Sikke et comeback – kampen starter faktisk fint, hvor vi er godt på bolden og får Aarslev ud og løbe en del. Vi laver to fejl de første 15 minutter, og her straffer Aarslev os benhårdt med to mål," begyndte Dennis Iglemose.

Han uddyber videre, hvordan hans hold hurtigt fandt tilbage i kampen: "Men vi fortsætter, og på 10 minutter scorer vi fire mål og reelt lukker kampen. Vi går til pause med en 6-2 føring, og sejren er sikker."

Cheftræneren var særligt imponeret over holdets boldbesiddelse og mener, at træningens resultater blev tydelige i dag: "Vores spil med bolden fungerede rigtig godt. Man kan se, at noget af det, vi laver til træning, begynder at bære frugt! Og i dag spiller vi som et hold."

Dog var alt ikke perfekt ifølge Dennis Iglemose, som påpegede: "Vi skal have minimeret de små, personlige fejl, da de koster os fire mål i dag. Men ellers var jeg rigtig godt tilfreds."

Om dagens fokus på individuelle præstationer, fremhævede cheftræneren hele holdet som en enhed, men havde særligt gode ord til en specifik spiller: "Holdet fungerede som en helhed i dag, og Daniel Lynggren havde taget den gode dirigentstok med i dag. Han blev fortjent dagens mand med otte stemmer."

Skårup IF leverede en imponerende præstation og sikrede en vigtig sejr i en intens kamp mod Aarslev BK. Cheftræner Dennis Iglemose kan med rette være stolt af sit holds evne til at vende en svær start til en overbevisende triumf.

Næste kamp for Skårup IF er et opgør imod Tved BK (1). Det udspiller sig i Skårup Stadion d. 5. oktober klokken 15:00.

Kampens resultat: 4-7 til Skårup IF
Række: Herre S3 - Efterår 2024, Pulje 1

Mål
9'1-0
15'2-0
16'2-1Joachim “Jogge” Moritzen
21'2-2Daniel Lynggren
22'2-3Hamodi Mohamed
26'2-4Alexander Knudsen
34'2-5Mads “Fysse” Fyrsterling
38'2-6Mads “Fysse” Fyrsterling
76'3-6
82'4-6
87'4-7Alexander Knudsen
Kilde: Dennis Iglemose