Skårup i stor jubel efter sejr over Tved: “En fantastisk kamp”

Foto: Skårup IF (1) - Serie 3 Herrer.
Profilbillede

Skårup IF vandt en vigtig sejr på udebane mod Tved BK med en slutresultat på 1-3 på Tved Stadion.

Træner for udeholdet, Daniel Lynggren Nordtorp, var meget tilfreds med holdets præstation og beskrev kampen som fantastisk.

“En fantastisk kamp. Det er altid svært at spille imod Tved på deres bane. Et godt hold som altid kæmper til det sidste. Men vi får spillet ovre på vores premisser og spiller en brandkamp. 1. halvleg er jævnbyrdig men i 2. halvleg er der ingen tvivl om udfaldet og vi kører på til sidste fløjt.”

Nordtorp fremhævede også holdets kaptajn, Oscar Sosborg, for hans ro og overblik både defensivt og fremadrettet. Han roste også forsvaret for deres solide præstation og midtbanen for deres hårde arbejde. Angriberne blev også anerkendt for at være farlige og gøre livet surt for Tveds forsvar.

Træneren var tilfreds med holdets rolige spil og gode pasninger, som fungerede godt for dem.

“Jeg synes vores rolige spil og vores pasninger fungere rigtig godt for os. Vi har ro på og spiller os ud af de pressede situationer som gør stiv kan slå nogen gode omstillinger. Og så står vi sammen som et hold hele vejen igennem og lægger et pres på dem i de rigtige situationer og står dybt i andre situationer hvor det er nødvendigt.”

Skårup IF-spiller, Malthe Vikkelsøe, giver også sin reaktion på kampen:

“Det var en kamp med vilje hele vejen igennem, vi ku ikke gå hjem med andet end en sejere. Alle på banen viste hvad Skårup er i stand. Kampen går jo på stort set alle måder vores vej, vi har det bedste spil dejligt roligt for os alle sammen og mega lækkert genpres. Synes specielt midtbanen skal ha ros for den ro de skabte på banen, alt i alt spillede Skårup en virkelig god kamp.”

Næste kamp for Skårup IF er lørdag 23. september, hvor de skal møde Marstal/Rise på Skårup Stadion. Der er kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 1-3 til Skårup IF
Række: Serie 3 Herrer

Billeder fra kampen

Kilde: Træner Daniel Lynggren Nordtorp, Skårup IF (1) - Serie 3 Herrer