SfB ramte muren da de måtte se sig slået af B1913

Foto: Svendborg fB.
Profilbillede
dato

Tirsdag aften stod Svendborg fB over for en udfordrende kamp mod B1913 på udebane. Desværre måtte holdet se sig besejret med et 2-0-nederlag, hvilket satte en dæmper på stemningen hos det skuffede udehold.

Efter kampen var træner Dennis Pedersen ærgerlig over resultatet, men alligevel tilfreds med holdets indsats under de svære omstændigheder:

"Er igen ganske tilfreds, selv om det ikke lykkedes at få point. Vi manglede det sidste overskud for rigtig at svare igen på B1913’s føringsmål. Det var tredje kamp på fire dage for flere spillere, så helt naturligt at unge ven også kan løbe tør for energi."

Pedersen rettede også opmærksomheden mod fremtiden og udtrykte håb om, at holdet vil kunne præstere bedre med friske ben:

"Med friske ben søndag, forventer jeg at vi igen kan sætte mere sammen offensivt."

Selv i nederlagets stund var der dog lyspunkter at bemærke, og Pedersen roste især den unge U16-spiller William Voldby for hans indsats:

"Jeg er nødt til at rose vores unge U16 spiller William Voldby, som spiller 90 rigtig fine minutter som 6’er."

Svendborg fB ser nu frem mod deres næste kamp mod FC BiH Odense på søndag den 5. maj. Kampen finder sted kl. 16:00 på Ejbyskolen, hvor holdet håber at vende tilbage til sejrskursen.

Kampens resultat: 2-0 til B1913
Række: HERRE S1-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 2

Kilde: Træner Dennis Pedersen, SfB - HERRE S1-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 2