SfB-herrerne missede førstepladsen i sidste runde efter nulløsning: "Vi er skuffede"

Foto: SfB.
Profilbillede
dato

SERIE 2: Svendborg fB og Egebjerg Fodbold mødtes i en målløs kamp på SfB Ryttervej, hvor begge hold kæmpede hårdt, men ikke formåede at finde vej til nettet.

Efter kampen udtrykte cheftræner for hjemmeholdet, Dennis Pedersen, sin skuffelse over at misse førstepladsen i sidste runde. 

“Vi er skuffede over at misse førstepladsen i sidste runde. Vi spillede en skidt kamp, hvor vi forsømte at udnytte vores overtal til at skabe det antal muligheder vi burde kunne.”

Dog fremhævede Pedersen også en af sine spillere, Viktor Haastrup, der stod en fejlfri kamp i målet. Haastrup leverede en solid præstation og bidrog til at holde nullet.

Pedersen var tilfreds med holdets defensive indsats og mente, at det var et godt udgangspunkt for det unge hold. De formåede at lukke af defensivt og holde modstanderne fra fadet.

Dog erkendte Pedersen også, at holdet skal blive bedre på bolden. Han påpegede, at de ikke kan forvente at matche deres modstandere på fysik og power og derfor skal fokusere på at forbedre deres boldomgang. Han mener, at man i fremtiden mod bedre hold vil kræve ekstra koncentration og en forbedret boldomgang.

Alt i alt var det en skuffende kamp for Svendborg fB, der missede muligheden for at tage førstepladsen. Holdet endte på rækkens 2. plads, blot to point efter BK Stjernen.

Kampens resultat: 0-0 til Egebjerg Fodbold
Række: Herre Serie 2

Kilde: Cheftræner Dennis Pedersen, SfB - Herre Serie 2