Serie 2: Svendborg fB trækker det længste strå efter målrig 1. halvleg

Profilbillede
dato

Rudkøbing BK og Svendborg fB stod over for hinanden i en spændende fodboldkamp på Fynske Bank Arena. Det var en tæt kamp, der endte med en sejr til udeholdet på 2-3.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og fik scoret det første mål allerede i det ottende minut. Det var en god start for Rudkøbing BK, der håbede på at kunne holde føringen. Men Svendborg fB lod sig ikke slå ud og udlignede i det 15. minut med et mål fra Mahmoud Alloufi.

Rudkøbing BK fik dig scoret endnu et mål efter en lille time. Det så ud til, at hjemmeholdet havde kontrol over kampen, men Svendborg fB kæmpede sig tilbage og udlignede igen i det 37. minut med endnu et mål fra Mahmoud Alloufi.

Inden pausen fik udeholdet endda scoret det afgørende mål fra straffesparkspletten. Villads Andersen var manden bag målet, der bragte Svendborg fB foran med 2-3.

Efter kampen udtalte cheftræner for Svendborg fB, Dennis Pedersen, at han var tilfreds med de tre point i sæsonpremieren.

“Dejligt med tre point i sæsonpremieren. Det var dog en lidt nervøs start, hvor der var plads til forbedringer på flere fronter. Men vi formåede i to omgange at komme tilbage i kampen, efter lidt dumme fejl, og det fortjener de unge drenge absolut ros for.”

Pedersen fremhævede også Mahmoud Alloufi, der trods en enkelt afbrænder formåede at score to vigtige mål for holdet.

Alt i alt var det en spændende kamp mellem Rudkøbing BK og Svendborg fB, hvor udeholdet trak det længste strå og sikrede sig sejren med 2-3.

Næste kamp for Svendborg fB er fredag 25. august, hvor de skal møde BK Stjernen af 1968 på SfB Ryttervej. Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 2-3 til Svendborg fB
Række: Herre Serie 2

Mål
8' 1-0
15' 1-1 Mahmoud Alloufi
29' 2-1
37' 2-2 Mahmoud Alloufi
44' 2-3 Villads Andersen ( Straffe)

Kilde: Cheftræner Dennis Pedersen, SfB - Herre Serie 2