Resultatorienteret distributionskoordinator – gerne med erfaring fra detailbranchen

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du energisk, ansvarsfuld og resultatorienteret? Kommer du eventuelt fra detailbranchen og ønsker at skifte spor fra butik til kontor, og synes du koordinering og udvikling af dit eget distributionsområde i Danmarks førende distributionsvirksomhed lyder som en sjov og spændende udfordring? Så er det måske lige dig, vi står og mangler!

Om jobbet
Du får selvstændigt ansvar for dit eget distributionsområde, hvor du via distanceledelse koordinerer og styrer distributionen af reklamer og ugeaviser. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Ledelse af og opfølgning på 120-150 omdelere
  • Ansættelse af omdelere samt introduktion til omdelerjobbet
  • Planlægning, gennemførelse og opfølgning på ugens distributionsaktiviteter

Vi beskæftiger i stort omfang omdelere under 18 år i vores distribution. Det er derfor afgørende, at du synes ledelse af unge mennesker på distancen lyder som en sjov udfordring, at du har en naturlig tilgang til at tale med alle typer mennesker samt taler i øjenhøjde med unge mennesker.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job, med en god variation i de daglige opgaver, hvor du løbende vil blive stillet over for nye udfordringer både fagligt og personligt.

Vi arbejder indenfor normal arbejdstid: mandag 8-16, tirsdag-torsdag 8.30-16, fredag 8.30-15.30 + 2 timer efter kl. 16 som placeres efter eget valg i indeværende arbejdsuge.


" Du kan glæde dig til jobbet og dine nye kolleger. Vi er pt. 8 i teamet, som alle har det samme job, men med hvert vores geografiske område, så der er altid en kollega, som man kan sparre med. Selvom vi har travlt, så har vi det altid sjovt.

Jeg kommer fra mange år i detailbranchen og dette job, har været en fed måde at sadle om og komme ind i et kontorjob på. Skiftet har ikke været svært, da mange af de sjove opgaver fra detailbranchen er lidt de samme her.

Man har dagligt kontakt til mange forskellige mennesker, mange bolde i luften og der er ikke to dage, der er ens. Vi arbejder med egne og fælles mål, og så er vi virkelig gode til at fejre vores resultater. Kontorjobbet har ligeledes givet mig mere familievenlige arbejdstider, og her er rigtig rart at være".

Heidi Christensen,
Distributionsleder

Om dig
Jobbet er for dig som synes, at en tempofyldt hverdag i faste rammer og med korte deadlines er motiverende og udfordrende. Du trives med mange varierede arbejdsopgaver, og du motiveres af at blive målt på nøgletal.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er proaktiv, resultatorienteret og arbejder struktureret
  • Er velformuleret på dansk i tale og på skrift
  • Er fortrolig med engelsk, så du kan føre en samtale med udenlandske omdelere

Vi ser gerne, at du har erfaring fra detail, distributions- eller servicebranchen. Den rette indstilling og et højt drive er dog det vigtigste for at få succes i jobbet.

Kan du sige ja til ovenstående?
Så send os dit CV og en ansøgning, hvor du fortæller os, hvorfor du mener, at det er netop dig, som vi skal ansætte. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte distributionschef Tina Olsen på telefon 6321 1742 eller souschef Gitte Bang på telefon 6321 1734 hverdage mellem 8.30-16.00.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2338773)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

FK Distribution A/S, Bredebjergvej, 2630 Taastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5900114

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet