Pædagog med særlige funktion og administrative opgaver søges til livsglade børnehus i naturskønne omgivelser

Profilbillede
dato

Pædagog med særlige funktion, indeholdende administrative opgaver søges til Skovlinden pr. 1.8.2024

Der er god stemning i Skovlinden. Fordi, fagligheden er i fokus. Fordi personalet værdsætter et godt kollegaskab. Fordi forældregruppen engagerer sig i børnehuset. Og fordi små fine mennesker hver dag hænger overfrakken i garderoben. Vil du være med… 😊

Om Skovlinden

Skolinden er et integreret børnehus, hvor hverdagen næres af sunde, stærke og inddragende fællesskaber, venskaber, leg og pædagogiske aktiviteter. Nøglebegreber er for os livsglæde, nærvær og mangfoldighed. 

I Skovlinden arbejdes der ud fra den overbevisning, at børn trives og udvikler sig, når de tilbydes forudsigelige, anerkendende og stimulerende læringsmiljøer med plads til leg. Det kan lyde højtravende, men i virkeligheden er det helt konkret: Børn trives og udvikler sig, når humørfyldte personaler arbejder struktureret, fagligt og i fællesskab. Så enkelt er det!

Skovlinden har ca. 30 personaler, der hver morgen byder velkommen til 90 skønne børn fordelt på to vuggestuegrupper og tre børnehavegruppe. I både vuggestue og børnehave er børn på ressourceplads og § 32 plads inkluderet i de almene børnegrupper. Dertil har Skovlinden en mindre specialgruppe til børn med betydeligt og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne og behov for særlig støtte i et fællesskab med få andre børn og voksne.

Skovlinden er et af syv børnehuse i Dagtilbuddet Vesterlunden. Børnehusene er beliggende i Svendborgs vestre og nordre bydel. Skovlinden ligger i et naturskønt område i den vestlige del af Svendborg med skov i baghaven. Børnehuset har gode fysiske rammer ude som inde, og er bl.a. omkranset af en dejlig stor naturlegeplads. Du kan læse meget mere om Skovlinden og Dagtilbuddet Vesterlunden på hjemmesiden: https://vesterlunden.aula.dk/husene/vesterlunden-skovlinden.

Skovlinden søger og ønsker en pædagog, der:

 • Ser ressourcer i alle mennesker og interesserer sig for den enkeltes bevæggrunde for at handle, som det gør.
 • Tager pædagogisk lederskab for børnegruppen, så samværet med børn, forældre og kolleger er tillids- og trivselsskabende. 
 • Arbejder struktureret, målrettet og forstår betydningen af god organisering, så den pædagogiske praksis er forudsigelig og meningsfuld for børn, forældre og kolleger.   
 • Er nysgerrig og refleksiv ift. udvikling af egen samt andres praksis, og kan begrunde / beskrive pædagogisk praksis.
 • Etablerer inspirerende og udviklende lege- og læringsmiljøer inde som ude.

I Skovlinden er det en forudsætning, at du er nærværende, omsorgsfuld og empatisk.

Særlige funktion og administrative opgaver

 • Skemalagt tid til administrative opgaver.
 • Skemaplanlægger og tovholder på arbejdsplan, herunder daglig skemaplanlægning ift. vikardækning ved eks. ved ferie, afspadsering, kurser eller kortere sygdomsforløb.
 • Varebestilling.
 • Diverse adm. opgaver forbundet med frokostordning.
 • Vi forestiller os, at de adm. timer vil normeres med ca. 8-10 timer ugentligt.
 • Der gives funktionstillæg for den særlige funktion.

Skovlinden tilbyder:

 • Livsglade børn som er klar, parat til start HVER eneste dag.
 • Et stort børnehus af høj kvalitet og med mange muligheder, i kontinuerlige udviklingsprocesser og med pædagogik og samarbejde i fokus.
 • Initiativrige, ansvarstagne, humørfyldte personaler der forener trivsel og arbejdsglæde med en seriøs og faglig tilgang til det pædagogiske arbejde.
 • Engagerede forældre som aktive deltagere i børnehuset.
 • Psykologisk tryghed som fundament for et godt arbejdsmiljø og beriget med nærværende ledelse, som vægter trivsel og faglig udvikling højt.

Om Dagtilbud Svendborg, herunder Vesterlunden

I Vesterlunden har vi ambitioner på alle børns vegne. Vi går foran, bagved og ved siden af børnene, mens de vokser, leger, lærer og udfolder sig. Her kan børn skabe sig og have en barndom i bevægelse. Vi har betydning i børns liv. 

Med afsæt i de voksnes faglige fællesskaber og gode relationer, skaber vi en hverdag, hvor børn og voksne trives. Den gensidige respekt på tværs af fagligheder, og vores åbenhed for nye ideer, er grundlaget i det gode arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden og udvikler os sammen.

Er du blevet nysgerrig - og har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte pædagogiske teamleder Charlotte Jørgensen på tlf. nr. 29 46 39 04, og du må også meget gerne komme på besøg – ring så finder vi en dag.

Ansøgningsfrist 

Stillingen søges elektronisk senest den 17.6 2024, og der forventes ansættelsessamtaler den 24.6 i tidsrummet kl. 9-14.

Løn og ansættelse

Ansættelsen er på 37 timer ugentlig pr. 1. august.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL

Løn- og personalekontoret indhenter straffeattest og børneattest på den ansøger, som bliver ansat. Det er en forudsætning for ansættelsen, at straffeattesten er tilfredsstillende i forhold til stillingen. Vurderingen foretages af Juridisk Kontor i samarbejde med direktøren for Børn og Unge

Vi glæder os til at høre fra dig 😊

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine knap 60.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Svendborg Kommune, Sofielund, 2, 5700 Svendborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6062856

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet