Malthe Larsen fører Svendborg fB til sejr med to mål mod SUB Ullerslev

Profilbillede
dato

Svendborg fB fik en velfortjent sejr over SUB Ullerslev på en solrig dag den 16. juni 2024. Med en flot indsats fra hele holdet lykkedes det især Malthe Larsen at stjæle rampelyset med sine to mål og store arbejdsindsats.

Svendborg fB sikrede sig en solid og velfortjent sejr, da de mødte SUB Ullerslev på udebane den 16. juni 2024. Efter kampen fangede vi træner Dennis Pedersen for en reaktion på kampen.

"Stor tilfredshed med en meget sikker og velfortjent sejr," lød det fra en glad Dennis Pedersen.

Træneren var ikke i tvivl om, hvad der fungerede for holdet i dagens kamp. "Vi fik for alvor sparket boldene i kassen, og fandt en god balance mellem tålmodighed og det mere direkte spil," forklarede han.

Dette samspil på banen var afgørende for deres succes. Selvom Pedersen var tilfreds med præstationen, har han også øje for kommende udfordringer.

"Vi ved, at der venter en noget anden modstander onsdag i Stjernen, så vi skal tage den selvtillid med, vi fik tanket i dag, og være klar til et intenst lokalopgør," udtalte han med fokuseret optimisme.

Særligt én spiller blev fremhævet for sin indsats.

"Jeg vil igen fremhæve Malthe Larsen, der både bidrog med to mål og en stor arbejdsindsats," sagde Dennis Pedersen. Larsens præstation på banen var en stor faktor i holdets succes denne dag.

Med en stabil og velfortjent sejr i bagagen ser Svendborg fB nu frem til deres kommende opgør mod Stjernen.

Næste kamp for Svendborg fB er et opgør imod BK Stjernen af 1968. Det udspiller sig i Østbyens Stadion d. 19. juni klokken 18:45.

Kampens resultat: 1-8 til Svendborg fB
Række: HERRE S1-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 2

Mål

9'0-1Lukas Lai Pedersen
20'0-2Malthe Larsen
29'1-2Mathias Spanding
34'1-3William Woldby
51'1-4Viktor Harnfeldt
62'1-5Villads Andersen
68'1-6Malthe Larsen
72'1-7Victor Kling
88'1-8Donni Hoang

Kilde: Dennis Pedersen