Landinspektør til Svendborg og Nyborg

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

ARBEJDSSTED

Forskel Landinspektørfirma har kontor i Svendborg og Nyborg.

VIRKSOMHEDEN

Forskel Landinspektørfirma ApS blev stiftet i 2020. Virksomheden har kontor i Svendborg og har netop opstartet et kontor i Nyborg.

Anders Wengel-Hansen og Morten B. Laursen er indehavere af virksomheden. Begge er beskikkede landinspektører med tilsammen mere end 20 år i branchen fra ind- og udland (Grønland). I dag udgør de to personer virksomheden og grundet vækst er der et ønske om at udvide virksomheden med flere dygtige medarbejdere. Derfor søger de en ambitiøs landinspektør til deres kontor i Svendborg eller Nyborg.

Forskel Landinspektørfirma ApS udfører alle traditionelle landinspektør- og landmålingsydelser. Ejendomsrådgivning og kommunikation med kunden er en af spidskompetencerne.

Kontoret i Svendborg er et kontorfællesskab, hvor Forskel Landinspektørfirmaet sammen med andre mindre virksomheder understøtter hinanden ved at sikre en god atmosfære og et godt fællesskab.

Kontorfællesskabet består af både arkitekter, byplanlægger, energirådgiver, bygningskonstruktør og bygherrerådgivere, fordelt på en række mindre firmaer, som alle har et fælles omdrejningspunkt omkring rådgivning inden for byggebranchen. I det nystartede kontor i Nyborg er de ”flyttet ind” hos et arkitektfirma.

Forskel Landinspektører har fokus på tilhørsforholdet til Fyn og i særdeleshed provinskommunerne. Det er her at forretningen vækster og her at hverdagen foregår. Den grønne profil værdsættes og er en aktiv del af værdigrundlaget. Det handler i høj grad om bæredygtighed med et lokalt fokus. Der handles lokalt, el- og hybridbiler prioriteres og der anvendes i stor udstrækning lokale samarbejdspartnere.

STILLINGEN

Stillingen som landinspektør er med reference til indehaver og landinspektør Anders Wengel-Hansen. Ansættelse er i Svendborg. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

OPGAVEN

Som en central person i firmaets daglige drift får den rette medarbejder, en væsentlig rolle i forhold til firmaets fremtidige profil. Dagligdagen organiseres ud fra en filosofi om, at landinspektøren løfter hele opgaven fra salgsfase og til afslutning. Helhedsoplevelsen for kunden (og landinspektøren) er i fokus.

 • Matrikulære opgaver, herunder arealoverførsler, udstykninger, skelafsætning m.v.
 • Ejerlejlighedsområdet og arealberegninger.
 • Ekspropriation.
 • Generelle landinspektøropgaver i forskellige størrelser. Fra teknisk til juridisk fokus.
 • Kundepleje og kundekontakt, herunder service/salg til et kundesegment der består af kommuner, private og erhverv.

Det er ikke et krav at mestre alle arbejdsgangene. Dog har den rette person mod og lyst til at arbejde med landinspektøropgaver fra A-Z. Med andre ord er der mulighed for at påvirke og deltage i alle facetter af en landinspektørforretning.

KANDIDATEN

Der skal være en naturlig nysgerrighed for at indgå i et mindre team. Et team hvor ligeværdighed er præmissen i dagligdagen. Hvor forretningen og udfordringer med opgaver er et fælles anliggende.

 • Du kan arbejde selvstændigt under stor frihed og trives med kundekontakt.
 • Du har lyst til at tage del i udvikling af en ung landinspektørvirksomhed – med alle de muligheder og udfordringer, som det giver.
 • Du er et positivt menneske med sociale kompetencer.
 • Du brænder for faget og fagligheden.
 • Du er en teamplayer.
 • Du trives med en varieret hverdag med både kontor- og opmålingsdage

Lysten til indflydelse og at være en del af en smidig og nytænkende landinspektørvirksomhed er vigtig. Virksomhedens DNA bygger på at alle bidrager ligeværdigt til at forme virksomhedens fremtid.

Der er plads til faglige huller i CV’et og mulighed for at specialisere sig og opkvalificere sig på områder. Kompetencer inden for ejerlejlighedsområdet, er et ekstra plus. Det er dog ikke en forventning

Beskikkelse prioriteres eller at den rette person har en baggrund der gør det muligt at tilegne sig dette.

Drømmen om partnerskab er en mulighed og der er åbenhed for en dialog om dette.

UDDANNELSE

Du er uddannet landinspektør (Cand.Geom)

SPROG

Dansk skrift og tale.

IT

Gerne kendskab og kompetence med:

 • Bentley Map (Vi anvender LE34 opsætning)
 • Office pakken
 • MIA
 • Vi anvender nyere Trimble landmålingsudstyr.
 • Vi prioriterer simple administrative løsninger.

BOPÆL

Bopæl er ikke afgørende.

Fyn, Vestsjælland og Østjylland er geografisk optimalt. Fællesskabet, samarbejdet og nærværet har stor prioritet.

GAGEPAKKEN

Ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår, herunder pensionsordning. Evt. tillæg forhandles individuelt ud fra kompetencer/resultater. Forskel Landinspektørfirma har en sundhedsordning tilknyttet ansættelsen.

Der er mulighed for hjemmearbejdsdage, dog prioriteres fremmøde og fællesskab. Der kan etableres en hjemmearbejdsplads med relevant udstyr, herunder skærme, head-set, mus og tastatur.

PC, telefon og Tablet stilles til rådighed.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Target People, Strandtoften, 5600 Faaborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5913041

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet