Kok, Stella Maris

Profilbillede
dato

Kunne du tænke dig at arbejde på Stella Maris, hvor der vægtes højt humør, sammenhold og kvalitet? - og til med i et åbent køkken med direkte udsigt over Svendborgsund?

Så er du måske vores nye kollega!

Hos Stella Maris i Svendborg inspireres vi af det franske køkken, og arbejder helst med sæsonens gode, danske råvarer - ofte helt nære og friske, som fisken fra det sydfynske øhav, eller lam, gris og vildt fra de bedste lokale jorde og landbrug.

Stella Maris er restaurant, 36 værelser og 3 mødelokaler samlet i historiske, men helt nyrenoverede bygninger - med en fantastisk beliggenhed direkte ned til Svendborgsund. Atmosfæren er personlig, charmerende og luksuriøs - og helt nede på jorden. Vi møder gæsterne i øjenhøjde - uanset, hvor den måtte være.

I restauranten kan vi lide det jordnære og ved at give råvarerne en nænsom og erfaren behandling, får vi den maksimale smag frem i alle lag af retterne. Vi elsker at give det klassiske et twist og skabe nye oplevelser, der er legende enkle.

Så brænder du for gastronomi - og ønsker du at være del af et team, der skaber unikke, enestående oplevelser for gæsterne på et af landets bedste og smukkeste hoteller? Så er denne stilling noget for dig.

På Stella Maris søger vi lige nu en ny kollega til vores gastronomiske team, vores nye kollega skal være med til at videreudvikle og styrke vores køkkenteam. Det er altid vores fremmeste opgave er at forkæle vores gæster, der har valgt at slappe af og lade sig forkæle i vores eksklusive og hyggelige rammer med udsigt ud over sundet.

Med reference til vores køkkenchef, Daniel Guldmann, bliver du en del af vores team med en masse dygtige, glade og engagerede kollegaer. Din hverdag bliver på Stella Maris i Svendborg, og på tværs af hele Odense Sport & Event bliver du ydermere kollega med godt 200 fastansatte i mange forskellige faggrupper, der alle har fokus på samarbejde og at spille hinanden gode i alt, hvad vi gør.

Din profil Vi forestiller os

 • At du elsker at lave mad
 • Er udlært kok
 • Har let til smil - også når der er fart på
 • Har lyst til at spille dine kollegaer gode
 • Har interesse for økologi og bæredygtighed
 • Har lyst til at arbejde på Sydfyn, på en af danmarks kystperler

Vi tilbyder

 • Løn og vilkår efter kvalifikationer
 • Arbejde i en organisation i udvikling og vækst
 • Et positivt og travlt arbejdsmiljø, gode kolleger og en uformel omgangstone
 • Spændende og åben arbejdsplads med frihed under ansvar
 • Personalegoder på tværs af koncernen som fx billetter til OB´s kampe på Nature Energy Park

Hos os er der gode muligheder for personlig og faglig udvikling, samt mulighed for at sætte sit præg på stillingen.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på de helt rigtige match. Vi vil løbende kalde kandidater til samtale. Alle henvendelser vil blive behandlet i fortrolighed.

Lidt om vores bagland

Stella Maris er en del af en større organisation, Odense Sport & Event, som omfatter Odense Congress Center, Odense Boldklub, Live Culture, Smag&Smil, Hotel Odense, Hotel Odeon og Odense Eventyr Golf. Hvert år leverer vi messer, konferencer, topfodbold, koncerter med videre til flere end 700.000 mennesker.

Odense Sport & Event-koncernen (OS&E) er skabt via sammenlægning af en lang række selskaber, der alle er væsentlige regionale aktører inden for deres respektive områder af oplevelsesindustrien. Koncernens forretningsområder kan umiddelbart virke langt fra hinanden, men faktisk leverer de den samme kerneydelse: Oplevelser og unikke øjeblikke!

Koncernens mest profilerede selskab er Odense Boldklub. OS&E har i dag over 200 fastansatte og ca. 300-400 reserver.

Over 95 % af aktierne i OS&E ejes af den stærke 3C-koncern, der ejes af den fynske erhvervsmand Niels Thorborg.

Læs mere om Odense Sport & Event på ose.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Odense Sport & Event A/S, Ørbækvej, 5220 Odense SØ

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001984

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet