Introdag til autismespektrumforstyrrelser med Jens Wilbrandt

dato

Mandag den 30. september 2024, byder Skovhaven | Klogere i Svendborg velkommen til en spændende og informativ introdag om autismespektrumforstyrrelser. Psykolog og specialkonsulent Jens Wilbrandt vil lede dagen og give deltagerne en dybdegående forståelse af autisme og relevante pædagogiske metoder.

Forståelse og redskaber

Dagen starter kl. 9.00 med en introduktion til de centrale funktionsområder, hvor personer på autismespektret ofte opfatter, tænker og agerer anderledes end gennemsnittet. Jens Wilbrandt vil gennemgå forskellige autismepædagogiske metoder og værktøjer, og der vil være fokus på refleksion over, hvilke redskaber der er relevante i forhold til de forskellige funktionsområder.

Program for dagen

Dagen er struktureret med oplæg om morgenen, efterfulgt af frokost og praksis-eksempler om eftermiddagen. Her er dagens program i detaljer:

09.00-12.00: Oplæg om forståelse af centrale funktionsområder involveret i autismespektrumforstyrrelser
12.00-13.00: Frokost
13.00-14.00: Praksis-eksempler på autismerelaterede udfordringer for den professionelle
14.30-15.30: Pædagogiske tilgange og værktøjer i praksis

Formål og deltagere

Kurset er designet til at give et solidt fundament for at forstå de neurokognitive udfordringer, der typisk ses ved autismespektrumforstyrrelser (ASF). Deltagerne vil få redskaber til en individuelt tilpasset og udviklingsorienteret autismepædagogik. Kurset henvender sig til ansatte ved det specialiserede socialområde, socialrådgivere, sagsbehandlere, lærere m.v.

Praktisk information

Dato: Mandag den 30. september 2024
Tid: 09:00-15:30
Sted: Skovhaven | Klogere, Frederiksgade 17D, 5700 Svendborg
Entré: 1.950 kr. inkl. fuld forplejning hele dagen
Arrangør: Alle

Bemærk, at tilmeldingen er bindende, men pladsen kan overdrages til en kollega, hvis man bliver forhindret. Deltagergebyret refunderes kun ved aflysning fra arrangørens side.

Læs mere på vores hjemmeside.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut