Hjælp til huskøbet? Derfor bør du kontakte boligadvokat med lokalt kendskab

Profilbillede
dato

Når du går på udkig efter ny bolig, kan der være mange ting du skal forholde dig til som køber. Økonomi, dokumenter, kontakten med bank og ejendomsmægler - og så selvfølgeligt alt det lavpraktiske forhold til planlægningen af indretning med mere på dit måske kommende hus. Listen er lang af opgaver du skal se til, og for mange kan det også hurtigt blive uoverskueligt, hvis ikke de henter hjælpe ude fra. Netop derfor, kan det være en gode ide for dig, at alliere dig med en lokal boligadvokat i Odense som Knudsgaard Advokater, der kan hjælpe og guide dig gennem dit boligkøb.

Får styr på papir og jura

Når du køber hus, vil du opleve, at der er mange dokumenter som kræver din underskrift. Foruden selve købsaftalen, vil du også skulle sætte dig ind i tilstandsrapporter, tinglysning af grunde, ejerskifteforsikringer og meget mere - hvis altså ikke du har hyret en boligadvokat til at hjælpe dig. Har du dette, vil boligadvokaten gennemlæse alle officielle dokumenter, og derudfra hjælpe med at guide dig til, hvordan du bør agere for at risikere at stå med katten i sækken. Boligadvokaten vil fjerne en stor byrde fra din skuldre, hvilket giver dig mere tid og overskud til at håndtere de mange lidt mindre lavpraktiske ting i forbindelse med huskøb. Overlad trygt dokumenter og juridiske anliggender til din lokale boligadvokat.

Er altid på din side

Bevæger du dig ud på boligmarkedet uden en erfaren ved din side, risikere du at lade dig presse til forhastede beslutninger. Når du går til en ejendomsmægler, vil mægleren således altid arbejde i sælgers interesse. Dette betyder, at de vil forsøge at sælge dit hvad som helst til så høj en pris som muligt - og det skal helst gå stærkt. Her kan det være en god ide at have en erfaren boligadvokat med lokalt kendskab ved din side, som kan hjælpe dig med at slå kold vand i blodet og ikke tage forhastede beslutninger. Boligadvokaten får i modsætningen til ejendomsmægleren ikke procenter på boligens pris, og vil derfor være langt mere fri til at gøre hvad boligadvokater er til for - nemlig at gøre din bolighandel så nem, behageligt og overskuelig som muligt.

Er med dig hele vejen igennem

Du kan naturligvis vælge mellem mange forskellige pakker, når du hyrer en boligadvokat. Ingen af pakkerne er voldsom dyre - særligt ikke når du ser på, hvad de kan hjælpe dig med at spare i både tid og penge. Boligadvokaten har mulighed for at være med dig hele vejen igennem din handel. Både før, under og efter købskontrakten er underskrevet. Skulle en uforudsigelig situation opstå, hvor den tidligere ejer for eksempel ikke har oplyst korrekt om forhold på boligen, kan boligadvokaten hjælpe dig med at søge om erstatning. Boligadvokaten kan hjælpe dig med stort og småt.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: knudsgaardadvokater.dk