BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Hotel Christiansminde i Svendborg har 98 værelser, store konference- og festlokaler, restaurant med en af de skønneste udsigter i det sydfynske samt et stort køkken med nyt udstyr.
Vores vision er at blive gæsternes foretrukne hotel på Sydfyn – uanset om det er til konference, fest eller hotelophold.
Se mere om Hotel Christiansminde på www.christiansminde.dk
Stillingen som Gastronom/Kok bygger på at du:
- Er en teamspiller der kan trives i et travlt og hyggeligt miljø
- Er en dygtig Gastronom/Kok, har overblik, overskud, godt humør, sans for detaljen og maden
- Er ansvarsbevidst, loyal og god til at samarbejde
- Kan arbejde selvstændigt, men samtidig stor lyst til at lære
- Kan spejle dig i vores koncept
Til gengæld tilbyder vi:
- At du bliver en del af Hotel Christiansminde, hvor alle går efter fælles mål - nemlig at give gæsten hver gang den bedste oplevelse.
- Et spændende job på fuld tid.
- At du får grundig oplæring i vores koncept, kultur og værdier.
- Spændende og varierende arbejdsopgaver
- At du får mulighed for at udvikle dig i vores virksomhed.
- Mulighed for kurser i lav sæsonen
- Løn og ansættelsesforhold efter 3fs Hoteloverenskomst.
- Et køkken der består af 11 fastansatte Kokke/opvasker og et stærkt hold køkkenreserver.
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Anders Poulsen på:
Mail: anders@christiansminde.dk eller på tlf.nr. 6170 8581
Samtaler afholdes løbende, og stillingen ønskes besat snarest.
Ansøgning og CV sendes til job@christiansminde.dk.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Svendborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Hotel Christiansminde, Christiansmindevej, 5700 Svendborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 03-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065443