I Christiansminde er der højt til loftet, højt humør, udfordrende og varierende arbejdsopgaver, frihed under ansvar, et professionelt team og en helt unik beliggenhed direkte til Svendborg Sund.
Christiansminde har 98 værelser, store konference- og festlokaler, restaurant samt et stort køkken med nyt udstyr.
Vores vision er at blive gæsternes foretrukne hotel på Sydfyn – uanset om det er til konference, fest eller hotelophold.
Se mere om Christiansminde på www.christiansminde.dk
Stillingen som Gastronom/Kok bygger på at du:
Er en teamspiller der kan trives i et travlt og hyggeligt miljø
Er en dygtig Gastronom/Kok, har overblik, overskud, godt humør, sans for detaljen og maden
Er ansvarsbevidst, loyal og god til at samarbejde
Kan arbejde selvstændigt, men samtidig stor lyst til at lære
Kan spejle dig i vores koncept
Til gengæld tilbyder vi:
At du bliver en del af Hotel Christiansminde, hvor alle går efter fælles mål - nemlig at give gæsten hver gang den bedste oplevelse.
Et spændende job på fuld tid.
At du får grundig oplæring i vores koncept, kultur og værdier.
Spændende og varierende arbejdsopgaver
At du får mulighed for at udvikle dig i vores virksomhed.
Mulighed for kurser i lav sæsonen
Løn og ansættelsesforhold efter 3fs Hoteloverenskomst.
Et køkken der består af 13 fastansatte Kokke/opvasker og et stærkt hold køkkenreserver.
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Anders Poulsen på:
Mail: ap@christiansminde.dk eller på tlf.nr. 6170 8581
Samtaler afholdes løbende, og stillingen ønskes besat snarest.
CV med din motivation for at søge stillingen sendes til job@christiansminde.dk.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Svendborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
dagarbejde morgenarbejde aftenarbejde weekendarbejde skiftende arbejdstid
-Arbejdsgiver:
Hotel Christiansminde, Christiansmindevej, 5700 Svendborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 13-02-2026;
Se mere her: https://job.jobnet.dk/find-job/56a7dce0-5b92-4f7c-882f-5ea6d2e0ee43