Fuldtidsmedarbejder til opbygning og udførelse af brandtests hos DFL ApS

Profilbillede
dato

Har du hænderne skruet godt på og er du ikke bange for ild?

DFL - Danish Fire Laboratories ApS i Svendborg søger en engageret fuldtidsmedarbejder til opbygning af testmiljøer i forbindelse med brandtests, udførelse af brandtest og til vedligehold af laboratorie og bygninger. Testmiljøerne opbygges hovedsageligt i træ, gips og metal.

DFL ApS er et selvstændigt, akkrediteret brandlaboratorium, hvor der udføres fuldskala brandtests af blandt andet vandtåge- og sprinklersystemer for både danske og udenlandske virksomheder.

Vores forventninger til dig
Du ved hvordan man håndterer værktøj, har hænderne skruet rigtigt på og er ikke bange for at tage fat når det gælder. Du er klar til at give dig i kast med en masse forskelligartede opgaver. Har du flair for optimering og vedligehold og er du i besiddelse af en bred allround teknisk viden, er det en fordel.

Vores dage er meget sjældent ens og vi forventer, at du er hurtig til at omstille dig til nye udfordringer. Du er kvalitets- og ansvarsbevidst ud over det sædvanlige, møder altid til tiden og forstår vigtigheden i at overholde deadlines.

Det er vigtigt at du trives med at arbejde med højder, ild, røg og vand, da vi afholder omkring 250 brande om året, hvor du vil være med i en meget stor del af dem. Du skal desuden være indstillet på, at en del af arbejdet vil foregå med luftforsynet åndedrætsværn.

Vi lærer dig naturligvis både det teoretiske og det praktiske omkring røgdykning og brandslukning, så du er godt rustet til at løse opgaverne. Har du allerede brandkursus er det selvfølgelig en fordel.

Du har:

  • 17/§26 bevis - eller lyst til at tage det.
  • Truckcertifikat.
  • Kørekort til bil.

Du skal desuden være komfortabel i brugen af en computer og kunne begå dig på engelsk.

Hvad kan du forvente af os?
Med opstart hurtigst muligt, tilbyder vi en fuldtidsstilling i et lille team af dedikerede medarbejdere, hvor vi er afhængige af hinandens daglige indsats. Vi har det rigtig godt sammen, både fagligt og socialt, og vi gør alt hvad vi kan for at vi trives i arbejdet.

Vi har sundhedsordning sammen med vores pensionsordning, feriefritimer og prioriterer arrangementer, der bakker op om at skabe en god arbejdsplads

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 7.00 – 15.30 og fredag kl. 7.00 – 12.00. Der er sjældent behov for overarbejde, men vi forventer, at du er fleksibel i spidsbelastningsperioderne.

Noget for dig?

Synes du at DFL og stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv på e-mail til HR, Legal & Finance Director Suzi Egeberg Thomsen på set@vidaps.dk . Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Laboratory Manager Martin Fredslund på telefon 2811 8363 eller du kan læse mere om os på  www.dafila.com.

Vi opfordrer alle uanset alder, køn og etnicitet til at søge stillingen. Ansøgninger behandles løbende, så søg gerne stillingen hurtigst muligt og senest d. 21. juni 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

DFL Danish Fire Laboratories ApS er den del af den privatejede koncern CPH2002. CPH2002 består af 5 selskaber hvor driftsselskaberne DFL Danish Fire Laboratories ApS, VID Fire-Kill ApS og VID ApS står for størstedelen af koncernaktiviteterne. Alle selskaber beskæftiger sig med brandbekæmpelse og er globale spillere på deres markeder. DFL Danish Fire Laboratories ApS udfører fuldskala brandtests og komponenttests, VID ApS tilbyder konsulentydelser og VID Fire-Kill ApS beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af fast installerede systemer til brandbekæmpelse.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

DFL DANISH FIRE LABORATORIES ApS, Svalbardvej, 5700 Svendborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053056

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet