Fanta kommer til Svendborg for at vække gys og grin til halloween

Foto: The Coca Cola Company. Torsdag den 19. oktober kan man opleve halloween-lastbilen fra klokken 14-18 foran Kvickly Svendborg Storcenter på Vestergade 167, 5700 Svendborg
dato

Oktober er måneden, hvor dagene bliver kortere, mørket tager over, og den årlige tradition med halloween vækker gys og grin hos store og små. Fanta tager igen i år del i årets mest uhyggelige højtid og kører fra den 6. oktober til den 28. oktober for første gang rundt i landet med et spøgelseshus på hjul. Torsdag den 19. oktober kommer Fanta’s Gysertruck til Svendborg.

Halloween er traditionelt en tid for spøgelser, monstre og overraskelser, og hos Fanta er man fast besluttet på at give danskerne en ekstra dosis frygtelig fornøjelse i år.

Med ‘Fanta’s Gysertruck’ kører det kendte sodavandsmærke med den sprudlende og farverige personlighed ud på de danske landeveje i oktober og gør stop i 10 byer for at skræmme modige sjæle, der tør lægge vejen forbi, samtidig med at der uddeles smagsprøver.

Spøgelseshuset på hjul i den velkendte orange Fanta-farve kører fra den 6. oktober til og med den 28. oktober med stop i Svenstrup J, Fjerritslev, Viby J, Ringkøbing, Fredericia, Svendborg, Frederiksværk, København S, Kalundborg og Slagelse.

Torsdag den 19. oktober kan man opleve halloween-lastbilen fra klokken 14-18 foran Kvickly Svendborg Storcenter på Vestergade 167, 5700 Svendborg. Her kan besøgende teste sit mod ved at se, om man tør at stikke hånden ind i den uhyggelige og levende sampling-maskine.

For dem der elsker at få pulsen op, byder Fanta’s Gysertruck også på en ’spook booth’, hvor man kan få en nervepirrende oplevelse af overraskelser og gys.

“Fanta er på verdensplan kendt for hvert år at markere halloween, men det er første gang nogensinde, at vi kører ud i Danmark på den måde, som vi gør det i år. Det glæder vi os helt usigeligt meget til, for halloween er for os hvert år en unik mulighed for at skabe uforglemmelige øjeblikke sammen med danskerne.”

“Vi håber at skræmme lidt, grine meget og selvfølgelig uddele smagsprøver til alle, der tør prøve. Når halloween-ånden fylder gaderne i oktober, vil vi være der for at bringe både gys og glæde – og en skøn smagsoplevelse,” siger Annette Spanggaard, public affairs, kommunikations- og CSR-direktør hos Coca-Cola Danmark.

I forbindelse med halloween lancerer Fanta desuden en ny sukkerfri smag, der kan købes i den danske dagligvarehandel.

Den nye Fanta Raspberry No Sugar er en frisk læskedrik med brus og smag af hindbær, og drikken er lavet med frugtjuice, 100 % naturlige aromaer og er sukkerfri.

Den er nyeste skud på stammen i den sukkerfrie sodavandskategori, der blandt andet inkluderer Fanta Lemon No Sugar, Fanta Orange No Sugar, Coca-Cola Zero Sugar, Coca-Cola Zero Sugar Cherry, Coca-Cola Zero Sugar Lemon, Coca-Cola Zero Sugar Koffeinfri og Sprite Zero Sugar.

Kilde: The Coca Cola Company
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.