Ernæringsassistent med koordinationsevner til ombygning og udvikling af sygehuskøkkener i Svendborg

dato

Ernæringsassistent med stærke koordinationsevner søges til etagekøkkenerne på Svendborg Sygehus Vil du være en del af noget større og gøre en forskel for patienternes oplevelse og trivsel? Har du et skarpt overblik, en passion for mad og ernæring og lyst til at påvirke fremtidens køkkenstruktur på Svendborg Sygehus? Så er du måske vores nye kollega!

Vi søger en ernæringsassistent til en fast stilling på 32 timer om ugen med mulighed for fuldtid.

Om jobbet Svendborg Sygehus står foran en spændende periode med en større ombygning, som medfører omorganisering af arbejdet – også i køkkenafdelingen. Ombygningen indebærer bl.a., større ændringer af de nuværende fire etagekøkkener, samtidig med at der overvejes at etablere et madtorv som erstatning for personalekantinen. Desuden vil fryse- og kølerum blive midlertidigt nedlagt og genetableret i forbindelse med den nye bygning, hvilket kræver, at der findes alternative løsninger i overgangsperioden.

Som en del af vores team på 16 engagerede ernæringsassistenter bliver du en vigtig medspiller i at skabe en positiv madoplevelse for patienter og pårørende. Vi arbejder med udgangspunkt i værdier som loyalitet, tillid og en anerkendende tilgang til samarbejde. Vores mål er altid at sætte "Patienten først".

Du vil være tilknyttet Logistikservice, som dagligt understøtter de kliniske afdelinger. Her vægter vi en kultur præget af flad struktur, åbenhed og stolthed. Læs mere om Logistikservice her.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Modtagelse, færdigtilberedning og anretning af mad.
  • Servering af morgenmad, frokost og aftensmad i etagekøkkenerne.
  • Dokumentation af egenkontrol.
  • Rengøringsopgaver.
Som en central del af teamet vil du også få koordinerende opgaver, herunder:

  • Koordinering af daglig drift.
  • Afvikling af tavlemøder ved leders fravær.
  • Understøttelse af vagt- og ferieplanlægning.
  • Understøttelse og sparring ved større forandringer og forbedringstiltag – særligt i forbindelse med ombygningen.
I forbindelse med ombygningen vil dine koordinationsevner spille en særlig vigtig rolle. Du vil bidrage til at understøtte lederen i forandringsprocesserne, specielt på det kostfaglige område, hvor du vil have mulighed for at sætte dit præg på fremtidens køkkenstruktur.

Vi søger en kollega, der:
  • Har en kostfaglig uddannelse og erfaring med kostformer og diæter.
  • Arbejder selvstændigt og har stærke samarbejdsevner.
  • Er kvalitetsbevidst og ansvarsfuld i udførelsen af opgaver.
  • Har en positiv og anerkendende tilgang til kommunikation og adfærd.
Vi forventer, at du finder glæde i at påvirke udviklingen omkring dig, har et stort servicegen og tør dele dine idéer og holdninger i fællesskabet.

Vi tilbyder:
  • Et dynamisk arbejdsmiljø med fokus på trivsel og godt kollegaskab.
  • En arbejdsplads med fokus på at give patienterne den bedst mulige madoplevelse.
  • En fastansættelse på 32 timer med mulighed for fuld tid.
  • Skiftende arbejdstider mellem kl. 07.00-19.00, inkl. weekend- og helligdagsarbejde.
Ansøgningsfrist og samtaler Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte funktionsleder Claus Holm på claus.holm@rsyd.dk Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest Fredag den 3. januar 2025. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

dagarbejde weekendarbejde skiftende arbejdstid

-Arbejdsgiver:

Svendborg Sygehus, Baagøes Alle, 5700 Svendborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-01-2025;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/98c58083-307f-4cff-b1c6-3699d4cb1b2d

Data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet