Er du pædagogen, der skaber udvikling og går foran i at alle børn er deltagende i mangfoldige læringsmiljøer.

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du…?

  • omsætte den styrkede pædagogiske læreplan til praksis?
  • skabe leg og læring, så alle børn kan være med?
  • afholde forældre- og tværfaglige møder via metoder og redskaber?

Så er du måske lige den nye kollega, vi står og mangler i en barselsstilling i Kobberbækken, Sundbyøster.

Om dig og jobbet

Du brænder for at være en del af en arbejdsplads, hvor omsorg og nærvær, krydret med høj faglighed, er forudsætninger for at skabe trivsel og gode læringsmiljøer for alle vores glade børn. Det falder dig helt naturligt at arbejde relationelt, og du evner at positionere dig, som en aktiv del af læringsmiljøet. Du ser og forstår børns intentioner, og kan understøtte deres leg.

Du kan se dig selv i systematisk arbejde med refleksioner og evalueringer af pædagogisk arbejde. Du deler troen på, at dette arbejde skaber gode udviklingsmuligheder for børnene, og øger fagligheden i de voksnes pædagogiske tilrettelæggelse af dagligdagen. Du tør se på dig selv, og blive klogere.

Som medarbejder i Kobberbækken, Sundbyøster er det vigtigt, at du: 

  • er uddannet pædagog, og brænder for at arbejde med 0 – 6-årige
  • kan arbejde systematisk med refleksion og evaluering af pædagogisk arbejde
  • vægter et tæt samarbejde med kollegaer, ledelse, forældre og øvrige samarbejdspartnere.

At arbejde i Sundbyøster forudsætter, at du er imødekommende og bidrager til et godt arbejdsmiljø, hvor vi sammen skaber psykologisk tryghed.

Kobberbækken ligger i et naturskønt område med en skøn legeplads nær bæk og skov. Vi er fordelt i to huse i hver sin ende af legepladsen. Det ene hus rummer tre vuggestuer, og det andet hus rummer tre børnehavestuer. Vi har fokus på gode samspil og relationer, samt udvikling for både børn og voksne. Vi arbejder med sprogklar som alle uddannes i, og vi bruger læreplanstræet til at visualisere vores arbejde med læreplanstemaerne. Vi er bevidst om at arbejde med tilknytning i dagtilbud, gode lærende hverdags rutiner, legegrupper, gribe børnenes spor og understøtte børneinitieret lege. 

Sundbyøsters børnesyn

I Sundbyøster arbejder vi ud fra værdierne: respekt, ansvarlighed og anerkendelse.

Hver dag bliver vores glade børn mødt af nærværende og omsorgsfulde voksne, der gennem høj faglighed og gode relationer, skaber en lege- og lærerig hverdag i børnehøjde.

Respekt for mangfoldighed er vigtig for os. Vores vision er at skabe de bedste forudsætninger.

Vi tror på, at de bedste betingelser for læring, udvikling, trivsel og dannelse kommer gennem samarbejde, og derfor er vi – i Sundbyøster – optaget af det tætte og involverende forældresamarbejde. Vi trives, og udvikler os bedst i det trygge og stærke fællesskab. Det gælder både for børn og voksne.

 

Om Dagtilbud Svendborg

I vores dagtilbud har vi ambitioner på alle børns vegne. Vi går foran, bagved og ved siden af børnene, mens de vokser, leger, lærer og udfolder sig. Her kan børn skabe sig og have en barndom i bevægelse.

Vi har betydning i børns liv. Med afsæt i de voksnes faglige fællesskaber og gode relationer, skaber vi en hverdag, hvor børn og voksne trives.

Den gensidige respekt på tværs af fagligheder og vores åbenhed for nye ideer er grundlaget i det gode

arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden og udvikler os sammen. På de svære dage rykker vi sammen i

bussen.

”Det bedste er, når man har nogen at lege med”. Det synes børnene, og det synes vi voksne også.

Om Svendborg Kommune

Svendborg Kommune er i vores øjne en arbejdsplads af en helt perfekt størrelse: Vi er små nok til at være tæt på hinanden i et varmt uhøjtideligt fællesskab med korte kommandoveje. Og vi er store nok til at have god plads til ambitioner, høj faglighed og rige muligheder for udvikling. 

Vi holder af hverdagen og insisterer på, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi har travlt, og hjælper hinanden. 

Vores værdier findes ikke kun på papiret, vi bruger dem som kompas hver dag. Vi møder hinanden i øjenhøjde, i dialog og med tillid, og sammen skaber vi en tryg ramme, hvor vi alle kan løse vores opgaver selvstændigt, fleksibelt og ansvarligt.

 

Løn og ansættelse

Kobberbækken søger en pædagog til en barselsstilling pr. 1-8-23 på 30-35 timer til børnehaven.

Barselsstillingen kan være i vuggestuen, eller børnehaven da vi har en barselsstilling i begge huse.

 

Ansøgningsfrist d.19-6 2023 kl. 12.00

Samtaler holdes d. 27-6-23

 

 

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine godt 59.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Svendborg Kommune, Slotsvængevej, 12, 5700 Svendborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://svendborg.career.emply.com/ad/er-du-paedagogen-der-skaber-udvikling-og-gar-foran-i-at-alle-born-er-deltagende-i/3lsbdh/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845423

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet