Energiforladte SfB vender tomhændede hjem efter nederlag til Røde Stjerne: "Vi manglede skarphed i begge ender af banen"

Profilbillede
dato

Røde Stjerne tog imod SfB i en spændende fodboldkamp på hjemmebanen, Falen. Hjemmeholdet viste sig at være det stærkeste hold og vandt kampen 3-1.

Det var i minut 50, at Røde Stjerne først kom på tavlen med en flot scoring, der blev sat ind af en af deres spillere. Holdet fortsatte med at dominere kampen, og i minut 60 formåede de at score endnu en gang og bringe sig foran med 2-0.

SfB gav dog ikke op og kæmpede sig tilbage i kampen. I minut 85 lykkedes det "Villads Andersen" fra udeholdet at score et mål og bringe spænding tilbage i kampen. Desværre for SfB formåede Røde Stjerne at score endnu en gang i minut 88 og cementere deres sejr med en score på 3-1.

Efter kampen udtalte cheftræner for SfB, Dennis Pedersen, sin ærgrelse over, at holdet ikke formåede at få point på kontoen.

“Jeg er ærgerlig over, at vi ikke formåede at få pointmæssigt udbytte i en kamp, hvor vi manglede skarphed i begge ender af banen,” lyder det far træneren.

Han fremhævede dog også spilleren Vilhelm Fosshammer for at have spillet en fin kamp med god kvalitet både offensivt og defensivt.

Pedersen mente, at holdet havde tilspillet sig en del fine chancer og endda fremtvunget et straffespark, så der var nok af muligheder. Han var ikke tilfreds med holdets præstation og gav klare indikationer på, hvad der skulle forbedres inden næste kamp.

“Vi skal spille med større energi og så skal vi omsætte chancerne til mål. Samtidig skal vi have mere fart i vores boldomgang og sætte den første del af spillet bedre.”

Næste kamp for SfB er søndag 17. september, hvor de skal møde OB på SfB Ryttervej. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 3-1 til Røde Stjerne
Række: U19 Drenge Liga 2

Kilde: Cheftræner Dennis Pedersen, SfB - U19 Drenge Liga 2