BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vi søger en souschef til Frederiksøens Madbar med opstart i marts eller april.
Souschefen skal tage hånd om køkkenets drift, arbejdsgange, fødevaresikkerhed mm og samtidig indgå i det daglige arbejde.
Du kan have baggrund i alle dele af køkken- eller restaurationsdriften, bare profilen og kemien passer. Måske er du kok, cater, smørrebrødsjomfru, køkkenassistent eller andet køkkenfarligt. Måske har du anden form for sikker erfaring i et køkken.
Frederiksøens Madbar serverer i vinterhalvåret kvalitetsburgere i samdrift med ølbaren Bogholderiet, og skifter fra påske til fiskebar med og er i løbet af sommeren et af byens travleste takeaway-køkkener i meget tæt samspil med Kammerateriet og den travle strandbar.
Forvent et job med stor selvstændighed, højt tempo og et stort, stærkt hold.
Send en ansøgning med CV til hej@kammerateriet.dk
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Svendborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
skiftende arbejdstid
-Arbejdsgiver:
Frederiksøens Fiskebar, Frederiksø, 5700 Svendborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 28-02-2025; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/b9c68499-d189-4796-b19b-db1877ca608c