Bliv souschef hos Frederiksøens Madbar - leder af køkkenets daglige drift og teamarbejde

dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en souschef til Frederiksøens Madbar med opstart i marts eller april.

 

Souschefen skal tage hånd om køkkenets drift, arbejdsgange, fødevaresikkerhed mm og samtidig indgå i det daglige arbejde.

 

Du kan have baggrund i alle dele af køkken- eller restaurationsdriften, bare profilen og kemien passer. Måske er du kok, cater, smørrebrødsjomfru, køkkenassistent eller andet køkkenfarligt. Måske har du anden form for sikker erfaring i et køkken. 

 

Frederiksøens Madbar serverer i vinterhalvåret kvalitetsburgere i samdrift med ølbaren Bogholderiet, og skifter fra påske til fiskebar med og er i løbet af sommeren et af byens travleste takeaway-køkkener i meget tæt samspil med Kammerateriet og den travle strandbar.

 

Forvent et job med stor selvstændighed, højt tempo og et stort, stærkt hold.

 

Send en ansøgning med CV til hej@kammerateriet.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

skiftende arbejdstid

-Arbejdsgiver:

Frederiksøens Fiskebar, Frederiksø, 5700 Svendborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-02-2025; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/b9c68499-d189-4796-b19b-db1877ca608c

Data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet