Bliv køkkenleder med gastronomisk ansvar i Svendborgs toprestauranter

dato

Kok/køkkenleder med gastronomisk ansvar søges til flere køkkener i Svendborg.

 

Vil du være med til at vores restaurationer får endnu flere glade gæster, der kommer og nyder vores fantastiske retter?

 

StedSans driver hhv. Bistro Le Clos, Restaurant Decibel & Vinsted I Svendborg.

 

Vi har nu været i gang siden 2018 i smukke og charmerende Svendborg. Vores steder er velbesøgte og godt etablerede, men skuer altid fremad. Vores hold af medarbejdere er godt på plads, men vi mangler én, der kan være med til at drive køkkenet på Bistro Le Clos både praktisk og gastronomisk. 

Derudover vil opgaven for den rette profil bestå i at udvikle og lede den gastronomiske udvikling af Restaurant Decibel & Vinsted.

 

Din profil

Du er faglært kok. Du har højt humør og elsker når restauranten er fyldt med glade gæster, som du sammen med dine kolleger kan give en fantastisk oplevelse. Samtidig tager du ansvaret for at vores forskellige menukort udvikler sig, og vores klassikere holder et højt niveau. Du er fagligt stolt, og har sans for og sætter en ære i, at vores serveringer er upåklagelige, og ligesom vores gæster håber og forventer.

Derudover forventer vi, at du: 

  • Taler og skriver dansk og behersker engelsk i tale.
  •  Har erfaring fra a la carte service og kendskab til selskaber - også gerne ud af huset.
  •  Du elsker selv at stå i køkkenet men prioritere samtidig at dine køkkenprocenter overholdes og at der afsættes tid til menusammensætning mm. 

Arbejdsopgaver

Dit arbejde vil primært foregå i køkkenet på Bistro Le Clos hvor du har det overordnede ansvar. Som leder forventer vi at man prioriterer de arbejdstimer hvor restauranten har mest travlt og der må dermed forventes både aften og weekend arbejde. Arbejdsplanen tilrettelægges og godkendes i samarbejde med ledelsen.

Du står for almindelig klargøring og afvikling service, sammen med resten af køkkenholdet – men derudover afsættes der timer til administrativt arbejde såsom varebestilling, udvikling af menuerne og koncepterne i de forskellige restauranter, vagtplanlægning, egenkontrol etc.

 

Dine kollegaer

Du bliver en del af den øvrige ledelse, men driver køkkenerne til daglig i samarbejde med dine kolleger, primært i køkkenet og i restauranten på Bistro Le Clos. Teamet arbejder tæt sammen, så alle er med til at løse de fælles opgaver, samtidig med vi udvikler os sammen.

 

Vi tilbyder 

  • En arbejdsplads hvor faglighed, udvikling, professionalisme er de bærende elementer.
  • Kollegaer og ejere, der gør alt for, at du får succes. -
  • Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Sådan sender du din ansøgning 

  • Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, gerne allerede i dag. 
  • Stillingen skal besættes per 1. marts 2025
  • Vi læser ansøgninger løbende og indkalder på samme vis.
  • Vi ansætter, når den rette person er fundet. -
  • Ansøgningen og relevante bilag sendes på e-mail til thomas@leclos.dk -
  • Spørgsmål til stillingen kan rettes til thomas@leclos.dk el. 22666409

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

skiftende arbejdstid

-Arbejdsgiver:

StedSans ApS, Vestergade, 5700 Svendborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-02-2025;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/e8a4cc5e-84ef-4b10-a306-1036ca92b0d3

Data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet